Hesabım
    Fleabag'in Tiyatro Oyunu Amazon'da Yayınlanacak

    Kiralama yöntemiyle yayınlanacak olan şovun geliri yardım kuruluşlarına gidecek..

    IFC

    Phoebe Waller-Bridge’in Emmy ödüllü dizisinin dayandığı ve yine klendisinin yer aldığı “Fleabag”in tiyatro oyunu, Amazon Prime'da yayınlanacak ve Koronavirüsten etkilenen insanlar için bir şeyler yapan kuruluşlara yardım amacıyla yayınlanacak. ABD'deki izleyiciler cuma gününden itibaren Amazon Prime'daki prodüksiyonu izleyebilecek ve şov, iki hafta boyunca satışa sunulacak.

    İngiltere ve İrlanda'daki kullanıcılar, şu an Soho Tiyatrosu'nun yayın akışı sitesinden gösteriyi indirebiliyorlar. Gösteri 48 saatlik bir indirme süresi tanıyor ve 4.00 Euro ücret karşılığında elde ediliyor. Tüm gelirler, vergiler ve işlem maliyetleri düşüldükten sonra, National Emergencies Trust, NHS Charities Together and Acting for Others gibi hayır kurumlarına aktarılacak. Ayrıca, yeni başlatılan 'Fleabag Destek Fonu'na da gidecek ve buradan da Birleşik Krallık tiyatro endüstrisinde çalışan ve Koronavirüs krizinden etkilenen serbest çalışanlara 2500 Euro hibe edilecek. ABD hayır kurumları ise bu hafta içinde ilan edilecek.

    “Fleabag”, Phoebe Waller-Bridge tarafından bir kadın oyunu olarak yazıldı ve ilk olarak 2013'te sahnelendi. Waller-Bridge, Sian CliffordOlivia Colman ve Andrew Scott'ın oynadığı dizi versiyonu ise Amazon Prime'da iki sezon yayınlandı ve 6 Emmy, 2 Altın Küre Ödülü kazandı. Waller-Bridge yaptığı açıklamada; "Umarım 'Fleabag'in tiyatro performansı, bu izole zamanlarda biraz tiyatro eğlencesi sağlarken, aynı zamanda para toplamaya da yardımcı olabilir. İnanılmaz derecede zorlu olan bu durumda hayati nedenlerden dolayı para toplamak için bu üretimden ve telif haklarından feragat eden tüm ortaklarımıza ve yaratıcı ekibe teşekkür ederiz. Toplanan paralar, toplumumuzda ön cephelerde bizim için mücadele eden ve tiyatro topluluğundakiler de dahil olmak üzere krizden finansal olarak harap olan insanları destekleyecek. Bağış yapanlara şimdiden teşekkür ederim. Şimdi Fleabag ile yatağa gir! Hayır işi için!" dedi.

    Bağış toplama organizasyonu, Waller-Bridge'den yapılan önemli bir bağış da dahil olmak üzere 356.000 Euro ile başladı. "Fleabag" Destek Fonu, GoFundMe aracılığıyla bağış toplamaya devam edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top