Hesabım
    Modern Family'e Spin-Off mu Geliyor?

    Ortak yaratıcılar karakterlerin geleceği hakkında konuştu

    Modern Family, 11 sezonluk macerasından sonra yayın hayatına veda etti. Toplam 250 bölüm yayınlanan dizi, en uzun soluklu diziler listesine de giriş yaptı. Son sezonları hala iyi reytingler alan dizi, belki de hikayedeki ve misyondaki tıkanıklık nedeniyle yayın hayatını sonlandırdı. Peki şimdi soru şu: Bir dönüş olacak mı?

    Yakın zamanda, ortak yapımcılar Steve Levitan ve Christopher Lloyd, Deadline'la ABC TV şovunun potansiyel geleceği hakkında konuştular. Uzun süredir devam eden sitcom Pritchett-Dunphy-Tucker klanının etrafında dönüyor. Oyuncular arasında Ed O’Neil, Julie Bowen, Ty Burrell, Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Nolan Gould, Ariel Winter, Rico Rodriguez, Aubrey Anderson-Emmons, Jeremy Macguire ve Reid Ewing yer alıyor.

    Röportajda Steve Levitan, bu noktada Modern Family'nin başka bir sezonu olabileceğini düşünmediğini açıkladı ve "Masanın üzerine bir şey bırakmış gibi hissetmiyorum. Şahsen böyle gitmiyorum, eğer başka bir sezonumuz olsaydı buna zaten girebilirdik. Bir sürü insanı eğlendiren, insanların hayatlarına biraz neşe ve kahkaha getiren gerçekten güzel bir gösteri yaptığımızı hissediyorum ve gitme zamanı gelmişti.” dedi.

    Peki ya ABC serisi için bir spin-off projesine ne dersiniz? Diye sorulduğunda ise Levitan, bunun bir Cam ve Mitchell için olasılık olduğunu söyledi ve şu sözleri ekledi: "Şu anda şahsen bunu düşünmüyorum. Bence iyi düşünen birkaç yazar var. Mitch ve Cam olasılığı var ama kelimenin tam anlamıyla sadece düşünüyorlar. Onlar şimdi düşünmek zorunda olduğumuz bu boş zamanı kullanıyorlar. Ben Jesse ve Eric'in de büyük bir hayranıyım ve bu karakterler elbette bana yakın geliyor. Kesinlikle bir gösteriye taşıyacak kadar güçlü olduklarını düşünüyorum.”

    Lloyd ise diğer karakterlerle alakalı soruya: "Düşüncelerimde, sanırım Alex muhtemelen Avrupa'da yaşamaya başlayacak. O, her zaman aileden biraz uzaktı, belki bu yönde biraz daha fazlalaşacak ama her zaman kontrol etme yükümlülüğü ile ailede güvenilir biri olacak.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top