Hesabım
    Digitürk'te Haftanın Öne Çıkan Yapımları!

    Digitürk'te bu hafta neler var?

    Koronavirüs pandemisi nedeniyle evde daha çok zaman geçirilen şu günlerde, streaming platformların başını çeken Digiturk, birbirinden iddialı dizi, film ve özel içerikleriyle insanların evlerinde daha iyi vakit geçirmelerine yardımcı oluyor. Bol ödüllü yerli ve yabancı diziler, gişe rekortmeni filmler, ilginç konularıyla dikkat çeken kaliteli belgeseller ve birçok özel kanalıyla Digiturk sizlerle keyifli bir hafta yaşatmak için kolları sıvadı. Bu hafta da her zaman olduğu gibi yeni ve merak uyandırıcı içerikleri sizlere sunuyor. 

    Bu haftanın yeni ve iddalı yapımları arasında film, dizi ve belgesel türlerinde farklı içerikler bulunuyor. İşte Digitürk ve BeIN CONNECT'te haftanın öne çıkan yapımları:

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2: Yönetmen koltuğunda Chris Reanud'un oturduğu film, evcil hayvanların neler yaptığını ve biz yokken nasıl davrandığını irdeleyen eğlenceli bir belgesel. Dünya çapında 430 milyon dolar hasılat yapan devam filmi, 12 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de beIN Movies Premiere HD’de.

    RBG: İki dalda Oscar kazanan belgeselde Amerikalı Yargıç Ruth Bader Ginsburg'ün sıra dışı yaşamı konu ediliyor. Kadın hakları için verdiği mücadele için de tanınan RBG'nin popülerliğe uzanan yolculuğunu 14 Nisan Salı gününden itibaren beIN CONNECT Festival kategorisinde izleyebilirsiniz.

    Düğün Dernek 2: Sünnet: Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başını çektiği kadrosuyla dikkat çeken devam filminde, İsmail karakterinin torununu sünnet ettirmesi konu alınıyor. Tabii, ekip yeniden bir araya geliyor ve başlarını belaya sokmakta zorluk çekmiyor. Kahkaha dolu film, 11 Nisan Cumartesi gecesi saat 22:00’de beIN Movies Turk kanalında.

    RUN: Öok sevilen Fleabag'in yaratıcıları Phoebe Waller-Bridge ve Vicky Jones’un senarysounu yazdığı “Run”da, birbirilerine verdikleri sözü 15 yıl sonra gerçekleştirmek üzere buluşan bir çiftin yaşadıkları anlatılıyor. Merritt Wever ve Domnhall Gleeson'ın başrolde olduğu dizi 13 Nisan’dan itibaren, ABD’den 24 saat sonra, her Pazartesi beIN CONNECT’te.

    Chernobyl: Tarihin en büyük nükleer felaketlerinden birini anlatan ve Emmy Ödülü kazanan Chernobyl, özel gösterimiyle yeniden Digitürk'te. "Chernobyl", 11 Nisan Cumartesi günü 17:00-18:00’de, 12 Nisan Pazar günü 16:00- 17:00 ve 18:00’deki özel gösterimi ile beIN Series Drama kanalında

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top