Hesabım
    Netflix'ten "Aşk 101" Tepkilerine Cevap!

    Netflix, sosyal medya tartışmalarına cevap verdi..

    Netflix'in yeni orijinal yerli yapımı olan "Aşk 101", 24 Nisan 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de prömiyer yapacak.  Hakan MuhafızAtiye ve Rise of Empires: Ottoman'dan sonra 4. yerli Netflix dizisi olan Aşk 101, daha başlamadan tartışmalara yol açtı ve geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden çok konuşuldu.

    Dizide, bir grup dışlanmış gencin hayatla olan mücadelesi ve adaptasyon süreçleri cesur bir anlatımla sunulacak. Bir yandan da yaş sorunları yaşayan gençler, en sevdikleri öğretmenlerinin başka bir okula gitmek istemesiye sarsılırlar ve onu yanlarından tutmanın tek yolunun aşk olduğuna inanıp, bu konuda bazı planlar yaparlar. Oyuncu kadrosunda Alina Boz Kubilay AkaMert YazıcıoğluPınar Deniz, Bade İşçilSelahattin Paşalı ve Kaan Urgancıoğlu gibi son dönemin yıldız isimleri barındıran dizinin fragmanı da yakın zamanda paylaşıldı.

    Heyecanla dizi beklenirken sosyal medyada bir paylaşım ve tartışma ortaya çıktı. @Love101Netflix adlı, Twitter tarafından sonradan silinen sahte bir hesap yaptığı paylaşımda tepkileri üzerine ve diziye çekti. "Bizler renkli gökkuşağı altındaki renkli insanlarız! Osman?" paylaşımı yapan ve bir karakterin fotoğrafını paylaşan hesabı alıntılayan insanlar dini bir karşılığı olan ismin bu şekilde kullanılmaması gerektiğini söyleyerek Netflix'e tepki gösterdi. Farklı görüşte olan ve içeriği destekleyen insanların da paylaşımlar yapmasıyla sosyal medyada trend olan bir tartışma başlamış oldu. Bunun üzerine Netflix konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve bir Tweet paylaştı. Olayın aslını 24 Nisan tarihinde, dizi gösterime girdiğinde anlayacağız. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top