Hesabım
    "Dirty John"ın İkinci Sezonundan Tarih ve Fragman!

    2019'u es geçen dizi, 2020'de geri dönüyor..

    USA Network, yaklaşmakta olan gerçek hikayeye dayalı suç draması Dirty John: Betty Broderick Story'nin, 2 Haziran Salı günü arka arkaya iki bölüm birden yayınlanarak başlayacağını duyurdu. İkinci sezonu yayınlanacak 8 bölümlük dizinin sonraki bölümleri ise her salı gösterilmeye devam edecek.

    İkinci sezonunda Dirty John, destansı bir aşk, ihanet ve ölüm hikayesi üzerinden, gerçek hayattaki bir ayrılık hikayesine dayanan senaryosuyla hayranlarına bir kez daha şoke edecek. Amanda Peet (“Brockmire,” “The Romanoffs”) ve Christian Slater (“Dr. Death, MR. ROBOT), evlilikleri çifte cinayetle sonuçlanmadan önce bile Oprah'ın “Amerika'nın en karışık boşanmalarından biri” olarak gördüğü şeye dönüşen ünlü çift Betty ve Dan Broderick'i canlandıracak. 

    Amanda Peet tarafından canlandırılan Betty Broderick, Güney Kaliforniyalı mükemmel bir sarışındı ve Christian Slater tarafından canlandırılan yakışıklı kolej erkek arkadaşı Dan ile evlendi. Betty, tanıştığı herkesi büyüleyen bir güzelliğie sahipti. Superstar olarak San Diego hukuk camiasında patlayana kadar Dan'ı hem tıp hem de hukuk okulunda desteklerken, yıllarca süren fedakarlıktan ve acı çekmeden sonra, Betty nihayet emeklerinin karşılığını da almaya başlamıştı. Ta ki Dan, parlak bir genç olan Linda'yı işe alıncaya kadar...  Betty'nin ilişki ve kıskançlıkla mücadele etme girişimleri ve gerçeği kabul etmeyi reddetmesi, onu tecrit ve istikrarsızlaştırmaya itti. Dan'ın soğukkanlılığı ise bu durumda işleri daha da kötüleştirmeye götürdü."

    NBCUniversal Content Studios'un bir bölümü olan UCP tarafından üretilen Dirty John, ikinci sezonu için kablonun 1 numaralı eğlence ağı olan Bravo'dan USA Network'e taşındı. Netflix, ABD dışındaki seriler için ortak yapımcılık yapıyor ve ilk çalıştırma haklarına sahip. 2 Haziran galasının öncesinde USA Network, tüm bölümler dahil olmak üzere bir Dirty John maratonu yapacağını duyurdu. Büyük beğeni toplayan ilk sezon ve özel bölümler, yeni sezon öncesi yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top