Hesabım
    Netflix'in Yeni Gençlik Dizisi "Never Have I Ever"dan Altyazılı Fragman!

    Netflix'ten eğlenceli bir büyüme hikayesi..

    İçerik oluşturucu Mindy Kaling'in (The Office, The Mindy Project) yeni Netflix şovu Never Have I Ever, Mean Girls ve Booksmart gibi dizilerin izinden gidiyor ve bir anlamda türün boşluğunu dolduracak gibi duruyor. Yayınlanan ilk fragmana göre dizi, güçlü şakalar, güçlü arkadaşlıklar ve lise deneyimi hakkında eğlenceli bir sezon vaat ediyor.

    Dizinin başrolünde yer alan Maitreyi Ramakrishnan, lisede başarılı olmaya çalışan ve normal bir Amerikan gencinin yaşadıklarını deneyimleyen birinci nesil Hintli-Amerikalı göçmen Devi olarak rol alıyor. En iyi arkadaşları, sessiz sakin Eleanor ve üst kategori başarılı bir öğrenci olan Lee Rodriguez'in bir misyonu var: Popüler olmak. Bunun için üçünün her türlü planı var, her türlü çılgınlığa hazırlar ve geleneksel olarak düşünen ebeveynlerini şaşırtacaklar. Ramakrishnan'a eşlik eden diğer başrol oyuncuları Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Ramona YoungBenjamin Norris ve Adam Shapiro olacak.

    Mindy Kaling, Lang Fisher'la birlikte yaratıcı olarak görev yapıyor. Yürütücü yapımcılar ise Kaling, Fisher, Tristram Shapeero (Community), Howard Klein (Late Night) ve David Miner (30 Rock). Eğer zaman geçirmenize yardımcı olacak köpüklü, vahşi, ruhunuza tatlı gelecek bir gençlik komedi arıyorsanız, Never Have I Ever'ı düşünün. Dizi, 27 Nisan 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top