Hesabım
    "Parks and Recreation" Ekibi Özel Bölümde Bir Araya Geliyor

    Özel bölümün geliri Covid-19 yardımları için kullanılacak

    NBC, ikonik sitcom dizisi “Parks and Recreation”ın oyuncu kadrosunun, COVID-19 yardımı için 30 Nisan'da yarım saatlik ve senaryolu özel bir bölüm için yeniden bir araya geleceğini açıkladı. Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob LoweJim O’Heir ve Retta da dahil olmak üzere orijinal oyuncuların neredeyse tamamı özel bölüm için geri dönecek.

    “Parks and Recreation” yedi sezonluk çalışmasını bitirdikten beş yıl sonra gerçekleşecek olan bu yeni hikaye, Pawnee'nin en özel memuru Leslie Knope (Poehler)'nin arkadaşlarıyla bağlantıda kalmaya kararlı olduğu günde geçiyor ve sosyal mesafe göndermesi içeriyor. Ortak yaratıcı Michael Shur'un öncülüğündeki bölüm, Feeding America’nın COVID-19 Fonu için para toplamaya da yardımcı olacak. Schur, “Diğer birçok insan gibi, yardım etmenin yollarını arıyorduk ve bu karakterleri bir gece geri getirmenin biraz para toplayabileceğini hissettik. Oyuncu kadrosuna umutlu bir e-posta gönderdim ve hepsi 45 dakika içinde bana döndü. Eski 'Parks and Rec' ekibimiz 30 dakikalık bir (karantinaya alınmış) Pawnee günü üzerinden ilerleyecek. Umarız herkes bundan hoşlanır ve bağış toplayabiliriz!” dedi.

    Evrensel bir televizyon prodüksiyonu olan orijinal “Parks and Recreation”, 2009-2015 yılları arasında yayınlandı ve sezonlar boyunca Emmy ve Altın Küre adaylıkları kazandı. Gösterinin geçen yılki PaleyFest 10. yıldönümü toplantısında, birkaç oyuncu, karakterlerini bir canlanma için yeniden canlandırmaktan çok mutlu olacaklarını, ancak sadece Schur olursa bunu yapacaklarını belirtmişti. Şimdi, o fırsat ellerine geçti, hem de önemli bir yardımda bulunma bonusuyla.

    Parks and Recreation”, Deedle-Dee Productions, Fremulon, 3 Arts Entertainment ve Universal TV yapımı bir proje. Schur, Greg Daniels, Howard Klein, David Miner, Morgan Sackett ve Dean Holland dizide baş yapımcı olarak görev alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top