Hesabım
    ‘Orange Is The New Black’ Ekibinden "Sosyal Mesafe’ Dizisi Geliyor

    Netflix, dizi için anlaşmayı imzaladı..

    Netflix, yedi sezon süren ve beğeni toplayan “Orange is New Black” yapım ekibinin üreteceği yeni bir antoloji dizisi olan “Social Distance”ı satın aldı. Yapımcıların yaptığı açıklamada, uzaktan üretilen şov, Koronavirüs (COVID-19) pandemisinin ardından “hepimizin deneyimlediği yeni, tuhaf, şaşırtıcı gerçekliğe” odaklanacak.

    Bir basın açıklamasında “Hepimiz uzaktayken bağlantı kurma konusunda tutkulu hissediyoruz” cümlesine yer verildi ve “İçinde yaşadığımız an hakkında hikayeler anlatan bir antoloji dizisi yaratmak için ilham aldık. Birlikte nasıl yaşadığımızı gösteren benzersiz, kişisel, derin insan hikayeleri anlatacağız. Kendimizi yeni bir şey yapmaya zorluyoruz. Oyuncular ve mürettebatımızın sağlıklı ve güvenli kalabilmesi için üretim koşullarını ayarlıyoruz." açıklaması yapıldı.

    Yapımcılara göre, yönetmen Diego Velasco diziyi uzaktan yönetecek. Showrunner Hilary Weisman Graham oturma odasından üretim yapacak ve oyuncular kendilerini evde otururken filme çekecek. Graham, Jenji Kohan, Tara Herrmann ve Blake McCormick yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Ekibin yaptığı açıklamada ise şu cümlelelre yer verildi; “Sosyal uzaklaşma deneyimi şu anda evrenseldir, ancak hiçbir bireysel hikaye aynı değildir. Sıradan ama geniş bir hikaye anlatarak, bu durumların içinde önemli bir an yakalamayı umuyoruz. Ve umarız ki "Social Distance" insanların birbirlerine daha yakın hissetmelerine yardımcı olur.”

    Dizinin, sosyal mesafenin önemli olduğu ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamamız gereken günlerde bir moral olacağı ve yakın zamanda yayın hayatına girebileceği belirtildi. Ekibin başarılı dizisi Orange is the New Black, 7 sezon ve 91 bölüm yayınlandı. 6 kez Altın Küre adaylığı da alan dizi, 2019 yılında yayın hayatını sonlandırdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top