Hesabım
    Amazon'un Suç Dizisi Homecoming'in İkinci Sezonundan Fragman!

    Gizemli olaylar bu kez Janelle Monae'nin başına geliyor..

    Gizem dolu senaryosu ve iddalı kadrosuyla yayınlanan ve övgüler toplayan Homecoming, başka bir kadro ve yeni bir konuyla geri geliyor. Julia Roberts'ın rol aldığı ilk sezonunda Hitchcockian bir atmosfer kuran dizi, paranoyalar üzerine gitmiş ve yan hikaye olarak hükümetin yolsuzluk olaylarının üzerine gitmişti. Şimdi, Janelle Monae ile yine heyecan dolu bir sezon için hazırız. Dizinin ikinci sezonundan uzun soluklu frgman görücüye çıktı.

    Bu kez bizi, bir gölün ortasındaki kanoda uyanan ve Janelle Monáe'nin oynadığı yeni lider karakterin yaşadıkları bekliyor. Fragmana göre yine dur durak bilmeyen bir tempo bizleri bekliyor. İlk sezondan Stephan James ve Hong Chau rollerine tekrarlayacaklar. Oscar ödülü sahibi Chris Cooper ise gizemli hikayeye yeni bir soluk getirecek.

    Mr.Robot'la büyük çıkış yakalayan Sam Esmail'in ikinci sezonu yönetmeyeceği açıklanmıştı. Onun boşalttığı yönetmen koltuğunda bu kez “The Stanford Prison Experiment”tan tanıdığımız Kyle Patrick Alvarez oturuyor. Senaryo anlamında da değişiklik bizi bekiyor. İlk sezon, referans noktası olarak Gimlet Media podcastlerini almıştı. Bu kez, Eli Horowitz ve Micah Bloomberg podcast parametrelerinin ötesine geçecekler.

    “Homecoming” podcast'i 2016-2017'de yayınlandı ve Catherine Keener ile Oscar Isaac'in sesleri hükümet danışmanı ve birlikte çalıştığı zihinsel engelli asker olarak karşımıza çıkmıştı. Julia Roberts televizyonda Keener'ın rolünü üstlendi. Şovun ilk sezonu üç dalda Altın Küre'ye aday gösterildi. İkinci sezon Amazon Prime'da 22 Mayıs'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top