Hesabım
    "Stranger Things"in Yıldızlarından "Joe Keery" 4. Sezon Hakkında Konuştu

    Keery, yeni sezonun öncekilerden daha korkunç olacağını söyledi

    Merakla beklenen Stranger Things için yeni bir açıklama, dizi oyuncularının birinden geldi. Netflix şovunda Steve Harrington'ı oynayan başarılı oyuncu Joe Keery, hayranlara yeni sezon için heyecan verici tüyolar verdi ve 4. sezon için "çok daha karanlık bir sezon" beklemelerini tavsiye etti.

    Keery; “Ah adamım, bu inanılmaz. Duffer kardeşler gerçekten yine yaptılar” dedi. Temmuz 2019'da Netflix'e en son üçüncü sezonu getiren Matt ve Ross Duffer'dan neler bekleyebileceğini söyledi. Ryan Reynolds'ın oynadığı ve “Stranger Things” yapımcısı Shawn Levy'nin yönettiği “Free Guy” filminde de rol alan Keery, bu filmle ilgili verdiği bir röportajda Stranger Things hakkında da konuştu. Keery, “Bunu her yıl söylediğimi biliyorum ama bu kesinlikle önceki yıllardan çok daha korkutucu olacak, çünkü geçen yıl da oldukça karanlıktı” dedi. Başarılı oyuncu ayrıca, ünlü Scoops Ahoy kostümüne de veda etti ve esprili bir dille; “Kostümün amacına hizmet ettiğini biliyorum ve emekliye ayrıldığım için mutluyum. Maalesef bunu almama izin vermiyorlar. Belki bir gün." diye ekledi.

    Netflix, 13 Mart'ta Koronavirüs nedeniyle üretime mola verdiğinde, dördüncü sezonun cevapsız bir soru olarak kaldığını düşünmüştük ama çekimlerin çoğunun bittiği ve sadece post prodüksiyon aşamasının kaldığını öğrendik. “Stranger Things”in normalde sezonlar arasında standart bir boşluğu bulunmuyor. Bazen bir, bazen iki yılda bir yeni sezonlar yayına giriyor. Bu kez, yine iki yıllık bir ara olacak ve 2021 yılında izleme şansımız olacak.

    Stranger Things, toplamda 3 sezon ve 25 bölüm yayınlandı. Dördüncü sezonun 8 bölümden oluştuğunu da biliyoruz. Dizi, Altın Küre ve Emmy Ödülleri'nde birçok adaylık ve ödülün de sahibi olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top