Hesabım
    Peyton Reed, "The Mandalorian"ın Yönetmen Kadrosuna Dahil Oldu

    Ant-Man'in yönetmeni ikinci sezonda görev alacak

    4 Mayıs Dünya Star Wars Günü'nü kutlamak için Ant-Man'in şöhretli yönetmeni Peyton Reed, Disney Plus'ın hit Star Wars şovunun ikinci sezonunun en az bir bölümünü yönettiğini gösteren bir fotoğraf tweetledi. Pedro Pascal'ın Mando maskesiyle, adının yazılı olduğu bir yönetmen koltuğunu bir set fotoğrafı olarak yayınlayan Reed, Taika Waititi, Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Dave FiloniBryce Dallas Howard ve ikinci sezonda dahil olduğu açıklanan Robert Rodriguez'in arasına katılmış olacak.

    Reed’in "Ant-Man and The Wasp" üzerindeki çalışmaları, Marvel Sinematik Evreni'nin en ateşli, en eğlenceli ve hatta duygusal olarak en etkili bağımsız filmlerden biri olarak kabul ediliyor. Bunun yanı sıra Reed, içerik olarak zayıf bulunsa da Down with Love'da başarılı bir görsel stilist olduğunu da kanıtladı. Elbette Bring it On ve Yes Man gibi komedilerle de mizahı yönünün güçlü olduğunu aktarmayı başarmıştı. Onun eğlenceli, minimal ve komik yanının The Mandalorian'a katacaklarını görmek heyecanlı olacaktır. İkinci sezonun mizahı en kuvvetli bölüm ya da bölümlerinin Peyton Reed'in çektiği olacağına şimdiden emin gibiyiz.

    İkinci sezon hakkında daha önce de bazı haberler düşmüştü. Michael Biehn ve Rosario Dawson gibi oyuncuların kadroya dahil olduğunu biliyoruz. İkinci sezonun büyük bir bölümünün tamamlandığında da kesinlike eminiz ve hatta, üçüncü sezon için çalışmaların başladığını, senaryo taslağının yazıldığını öğrendik. Tabii bütün bunlar, Reed'in resmi olarak açıklanmasıyla değer kazanacak. Kim bilir? Belki de Reed #MayThe4thBeWithYou'nun bir parçası olarak böyle hoş bir şaka yapmak istedi. Bunun olacağını pek sanmıyoruz ve hem Reed, hem Rodriguez'in isimlerinin resmi olarak da açıklanmasını bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top