Hesabım
    HBO Max, Emmy Yarışına İki Diziyle Katılacak

    Yayın hayatına yeni başlayacak olan platform, Emmy için hızlı davranacak..

    HBO zaten yıllardır Emmy yarışına ağırlığını koyuyor. Şimdi, kardeş platform HBO Max de oyuna girmek istiyor ve bunun için çok az zamanı var. HBO Max, 27 Mayıs'ta, Televizyon Akademisi'nin Emmy başvuru uygunluğu için 31 Mayıs'taki son tarihinden dört gün önce başlıyor. Yeni platformun bu yıl iki yapımla ödül yarışına girmesi için hala yeterli zaman var. Bunlar, açılışla birlikte yayın hayatına başlayacak olan "Legendary” ve yarım saatlik antoloji serisi “Love Life”.

    Variety, bu iki şovun HBO Max tarafından Emmy değerlendirmesi için ilk gönderilecek yapımlar olacağını doğruladı. Platform, her iki yapım için de bir ödül kampanyası oluşturmayı planlıyor. “Love Life”, Anna Kendrick'i serisinin ilk sezonunda Oscar adayı Zoë Chao, Peter Vack ve Sasha Compère ile bir araya getiriyor. Yarım saatlik antoloji, yayıncının açıklamasına göre “her sezon farklı bir kahramanın aşk arayışını takip ediyor ve her yarım saatlik bölüm ilişkilerinden birinin hikayesini anlatıyor”. "Love Life" mini dizi ya da bir komedi olarak yarışa dahil olabilir. HBO Max, diziyi hala hangi kategoriye yerleştireceğine karar vermeye çalışıyor. Sam Boyd, Lionsgate Television ve Feigco Entertainment tarafından üretilen “Love Life”ın yaratıcısı ve showrunnerı konumunda. 

    “Legendary” ise, bir şov programı ve rekabet serisi. Bu alanlarda bir adaylık alabilmek için şansını deneyecek. Dashaun Wesley liderliğindeki şov, ekiplerin “legendary” statüsü kazanmak için yarıştığı toplulukları takip edecek. Jameela Jamil, Megan Thee Stallion, Law Roach ve Leiomy Maldonado, “Legendary”nin jüri üyeliğini yaparken, DJ Mike Q programın müziklerini yönetiyor. Jane Mun ve Josh Greenberg ise yapımcı / showrunner olarak görev alacak.

    Her iki program da HBO Max’in lansmanının yapıldığı 27 Mayıs'ta prömiyeri, her biri 10 bölüm olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top