Hesabım
    Freeform'dan "Korona Günlerinde Aşk" Dizisi Geliyor

    Proje, 4 bölümlük bir mini dizi olacak.

    Danny Moloshok/Invision/AP/Shutterstock

    Koronavirüs sırasında geçen romantik bir dizinin geleceğinden neredeyse emindik ama bu kadar çabuk beklemiyorduk. Disney'e ait olan platform Freeform, ağustos ayında yayınlamayı umduğu “Korona Günlerinde Aşk” başlıklı dört bölümden oluşan bir mini dizi sipariş etti ve hazırlıklara başladı.

    Gösteri, “Good Trouble” baş yapımcılarından Joanna Johnson ve Christine Sacani'nin yanı sıra Anonymos Content'ten Robyn Meisinger iş birliğinden geliyor. Dizi, sosyal mesafenin ortasında aşk, cinsellik ve bağlanma arayışına komik ve umut dolu bir bakış atıyor. Evlerinde karantina altına bulunan insanları odağına alacak olan dizide karakterleri bir dizi iç içe geçmiş hikaye izleyecek. Bazıları, bir oda arkadaşıyla yaşamanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlerken, bir diğeri eski sevgilisiyle karantina kararı alıyor ve bu konuda oldukça pişman oluyor. Şov, oyuncuların gerçek yaşam alanlarını hikaye için zemin olarak kullanarak uzaktan çekilecek.

    Freeform Programlama ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Lauren Corrao; “Bu, sevmeyi ve sevilmeyi öğrenen bir nesil için mükemmel bir gösteri olacak. Tüm dünya onlara birbirinden 1.5 metre uzakta durmalarını söylüyor. “Bu süre zarfında kısıtlamalar zor olsa da, muazzam yaratıcılık gelişti ve Joanna'nın bu diziyi Freeform'a getirmesinden dolayı daha fazla minnettar olamazdık.” dedi

    “Korona Günlerinde Aşk”, Netflix’in “Orange is the New Black” yaratıcısı Jenji Kohan'ın “Social Distance” antolojisini takiben, karantina sırasında geçen son sipariş edilen ikinci dizi anlamına geliyor. Johnson, “Aşk temel ve merkezi bir ihtiyaçtır. Korona zamanında bulmak benzersiz zorluklar yaratabilir, ancak büyük aşk hikayeleri yaratmamızı, büyük romantik jestlere ve derin iyilik hareketlerine ilham vermemizi engelleyemeyecektir.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top