Hesabım
    CW, "Kung Fu" Yeniden Çevrimi ve "The Republic of Sarah"ı 2020-2021 Takvimine Ekledi

    İptal haberleri arasında CW'den iki yeni dizi müjdesi!

    CW, 2020-2021 programına iki yeni seri ekliyor. Bu karar, Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm prodüksiyonların hala kapalı olduğu göz önüne alındığında cesur bir hareket olarak tanımlanabilir. Kanal, televizyonun yaklaşan sonbahar sezonu nasıl görünecek olursa olsun, Kung Fu'nun yeniden başlatılması ve The Republic of Sarah'ın tüm bölümlerinin yayınlamasını emretti.

    Kung Fu'da Olivia Liang, üniversiteden ayrılan ve memleketine dönüp bir manastıra yerleşen genç bir kadını canlandıracak. Genç kadın, memleketini suç ve yolsuzluk istila ettiğinde dövüş sanatları becerilerini ve Shaolin değerlerini, topluluğunu korumak ve suçluları adalete teslim etmek için kullanmaya başlayacak. Karşısında da Shaolin akıl hocasını öldüren kötü bir adam ve adamları yer alacak.

    The Republic of Sarah'ın başrolünde ise, asi lise öğretmeni rolüyle Stella Baker yer alıyor. Şehrinin açgözlü bir maden şirketinin elinde yıkılmasıyla karşı karşıya kalan Sarah, bu konu karşısında etkileyici bir mücadele başlatıyor. Şimdi Sarah, ülkelerini sıfırdan başlatmaya çalışırken, uyumsuz genç bir gruba da liderlik edecek. 

    İki şov, yeni sezonda Supernatural yıldızı Jared Padalecki'nin rol aldığı Walker, Texas Ranger'ın yeniden çevrimi ve Tyler Hoechlin'la Bitsie Tulloch'un rol aldığı Supergirl spinoffu Superman & Lois'in yer alacağı planlamaya dahil edilmiş oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top