Hesabım
    ATV'den Yeni Komedi Dizisi: "Gençliğim Eyvah"

    Ekranın sevilen yüzleri yeni komedide bir araya geliyor..

    Ülkenin en köklü ve iddialı kanallarından olan, “Dizi Atv’de izlenir” sloganıyla yıllardır iddialı dizileri ekranlara getiren Atv’den "Gençliğim Eyvah" adlı yeni bir komedi dizisi geliyor. Yakın zamanda duyurusu yapılan ve yıldızlar topluluğundan oluşan dizi, önümüzdeki yayın döneminde evlerimize konuk olacak.

    Atv’nin yeni dizisi bol kahkaha vaat ediyor ve TV'nin bu anlamda sevilen yüzlerini kadroya toplamayı başardı. Dizinin yapımcılığını Süreç Film’in üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Deniz Yılmaz oturuyor. Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter’in senaryosunu yazdığı komedi dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı ve nihai kadronun duyurusu yapıldı.

    Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı ailelerinin etrafında dönen, bu konusuyla İkinci Bahar atmosferini andıran dizi, aşk, sırlar ve entrikalarla dolu bir hikayeye sahip olacak. Dizinin oyuncu kadrosuna, son dönemin sevilen komedi oyuncularından Cengiz Bozkurt ve TV'nin tanınan komedi yüzlerinden Levent Ülgen liderlik ediyor. Diğer oyuncular arasında ise Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar,  İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler yer alıyor.

    Aşkların, büyük sırların, beceriksizce çevrilen entrikaların üzerinden iddialı bir komedi dizisi ortaya çıkarma hedefiyle yola çıkan Gençliğim Eyvah'ın yayın tarihi henüz netlik kazanmadı ama önümüzdeki yayın döneminde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top