Hesabım
    Ruby Rose, İkinci Sezon Öncesi "Batwoman"dan Ayrıldı!

    Sürpriz ayrılığa rağmen dizi devam edecek

    CW’nin “Batwoman” dizisinin yıldızı Ruby Rose, sürpriz bir hamle yaparak ikinci sezon öncesi diziyi bıraktı. Ayrılmasının kesin nedeni belirsizliğini koruyor ama şov bundan etkilenmeyecek ve yeni bir yıldızla yola devam edilecek. Ayrılma kararı yeni olduğu için henüz bir isim açıklanmadı ama ilk sezon öncesi yedekte olan isimlerle görüşmelere hızlıca başlandığı belirtiliyor.

    Batwoman'ın arkasındaki stüdyo Warner Bros. ve CW, yeni bir oyuncuyla ikinci bir sezon yaratmayı taahhüt etti. Rose, “Gelecek sezon Batwoman'a dönmemeye çok zor karar verdim. Oyuncular, ekip ve şovla ilgilenen herkese, hem Vancouver'da hem de Los Angeles'ta çalışanlara büyük saygı duyduğum için bu kolay alabildiğim bir karar olmadı. Greg BerlantiSarah Schechter ve Caroline Dries'e sadece bu inanılmaz fırsatı verdikleri için değil, beni DC evrenine davet ettikleri için minnettarım. Peter Roth, Mark Pedowitz, Warner Bros. ve The CW'de gösteriye çok şey katan ve her zaman bana inanan ekiplere ve elbette diziyi yapan herkese teşekkürler. İkinci sezonda hepsine başarılar diliyorum." dedi.

    CW, ocak ayında 2020-2021 sezonu için “Batwoman” ve bir düzine başka diziyi yeniledi. Rose, geçen yılın eylül ayında, iki fıtık ameliyat geçirdiğini açıkladıktan sonra, hangi projenin yaşadığı yaralanmalara sebep verdiğine yönelik sorular ortaya çıktı. Bu iptal kararının bu sağlık problemiyle alakalı olmadığı düşünülüyor.

    Warner Bros. Television, CW ve Berlanti Productions, yaptıkları ortak açıklamada, ilk sezonun başarısına katkılarından dolayı Ruby'ye teşekkür etti ve ona en iyi dileklerini gönderdiklerini söylediler. Stüdyo ve kanal, Batwoman'ın ikinci sezonuna uzun vadeli bir planla bağlanmış durumda. Bu nedenl kısa süre içerisinde iddalı bir yeni başrol açıklamayı umuyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top