Hesabım
    Ginnifer Goodwin, Fox Komedisi ‘Pivoting’de Başrol Oynayacak

    "Once Upon a Time"in yıldızı Goodwin'den yeni bir komedi geliyor

    Media Punch / Shuterstock

    Başarılı oyuncu Ginnifer Goodwin (Why Woman Kill, Once Upon a Time), Liz Astrof tarafından senaryosu yazılan, Aaron Kaplan’ın Kapital Entertainment şirketi ve Warner Bros Television'ın ortaklaşa yapımcılığını üstlendiği Fox komedisi Pivoting'de Eliza Coupe ( Future Man, Casual)'la birlikte başrolü paylaşacak.

    Astrof tarafından yazılan ve Tristram Shapeero tarafından yönetilecek olan Pivoting, çocukluktan beri tanıdıkları, en iyi arkadaşlarının ölümünden sonra hayatlarına devam etmek zorunda olan Amy (Coupe), Jodie (Goodwin) ve Sarah adlı üç kadının hikayesine odaklanıyor. Hayatın kısa olduğu gerçeğiyle karşı karşıya kalan, mutluluğu bulmak için umutsuz girişimlerde, bir dizi dürtüsel ve tavsiye edilmeyen kendine düşkün kararlar alan kadınlar, aralarındaki bağı güçlendirir ve hayatı yakalamak için asla geç olmadığını fark ederler. 

    Goodwin’in canlandıracağı Jodie karakteri, Cole’un kaybı ile başa çıkmakta zorlanan Amy’nin (Coupe) en yakın arkadaşıdır. Aşırı koruyucu bir anne tarafından yetiştirilen Jodie, üç çocuğun ebeveynidir ve nefes alıp vermesi için bile kendisine alan bırakmayan boğucu bir kocayla evlidir. Özlem duyduğu heyecanı, dikkati ve sevgiyi spor salonu antrenörüyle kurduğu ilişki şeklinde bulur. Antrenör rolünde ise Tommy Dewey dizinin kadrosunda yer alıyor.

    HBO’nun Big Love ve ABC’nin Once Upon a Time dizilerindeki rolleriyle tanınan Goodwin, Marc Cherry’nın CBS All Access'te yayınlanacak antoloji dizisi Why Women Kill'de de rol alıyor. Ayrıca, son zamanlarda Dolly Parton’s Heartstrings ve The Twilight Zone yapımlarıyla da karşımıza çıktı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top