Hesabım
    BluTV Belgeseli "Dijital Flörtleşme" Bugün Başlıyor

    Pavyon belgeseli ekibinden yeni seri

    Daha önce yeni nesil belgeselleriyle adın söz ettirmeyi başaran, ülkenin önemli platformlarından BluTV, yepyeni ve ilgi çekici bir belgeselle geliyor. Bugün prömiyer yapacak olan ve ilk bölüm fragmanı da yayında olan Dijital Flörtleşme, günümüzün yeni ilişki biçimlerini, dijitalle başlayan birliktelikleri, yeni bir tarza dönüşen takılma kültürünü ve ilk buluşmaları masaya yatıracak. Tüm bunları gerçek deneyimlerle ve yaşayan insanların anlatımıyla aktaracak olan Dijital Flörtleşme, modern toplumun bireylerini de incelemiş olacak.

    Geçtiğimiz yıl Pavyon adlı belgeselle ekranlara gelen ve büyük ilgi toplayan ekip, Dijital Flörtleşme'nin de arkasında yer alıyor. Bu kez, çağın iletişim ve flörtleşme şekli irdelenecek ve "takılma", “stalk”, "takip",“sexting” gibi olgular, sık yaşayanların tecrübeleriyle belgeselde yer alacak. Tabii bu konuların sık yaşandığı "buluşma" uygulamaları ve siteleri de yine akış içerisinde kendine yer bulacak. Bütün bunlar ışığında da flörtleşmenin nasıl bir evrim geçiridiği, hangi noktaya geldiği ve nereye varabileceği yine konuşulan konular olacak.

    Belgesel, beş bölümden oluşacak ve yeni bölümler iki haftada bir yayınlanacak. İlk bölümün konusu ise sadece flörtleşme değil, genel manada da sosyal medyanın değişmez eylemi olan "takılma kültürü" olacak. Duygusal anlamda sorumluluk almak istemeyenler, normal hayatından çekingen olanlar, eski sevgiliyle iletişim kurtmak isteyenler ve bu uygulamalar sayesinde kendini daha rahat hissedenler bu bölümün ana konusu olacak. 

    Bugün, yani 21 Mayıs 2020 taihinde prömiyerini BluTV'de yapacak olan Dijital Flörtleşme, saat 17.00’den itibaren gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top