Hesabım
    Prodigal Son, İkinci Sezon Onayını Aldı!

    Fox, gizemli suç dizisine devam kararı aldı.

    Prodigal Son”, Fox tarafından devam kararı alan diziler arasına katıldı. Michael Sheen ve Tom Payne seri katil dramasının ikinci sezonu için geri dönüyor. “Prodigal Son”ın Fox'un 2020-2021 takvimine dahil olup olmayacağı belirsizliğini uzun süre korudu. Hatta kanal, hemen her dizinin geleceği hakkında açıklama yapmış, Prodigal Son'ı duyurmamıştı. Beklenen açıklama şimdi geldi ve diziye ikinci sezon onayı çıktı.

    Koronavirüs pandemis nedeniyle üretimlere ara verilmesi ve kararın yeni çıkması göz önüne alındığında, “Prodigal Son”ın yeni sezonunun büyük olasılıkla bir yıl aradan sonra ortaya çıkacağı düşünülüyor. Fox yöneticisi Michael Thorn; “Prodigal Son”, prömiyerinin başlangıcından itibaren, televizyondaki en eşsiz aile ilişkilerinden birini anlatırken, Tom Payne ve Michael Sheen'in şaşırtıcı performansları hayranları büyüledi. Bellamy Young, Lou Diamond Phillips ve Halston Sage'den de aynı derecede çekici portreler izledik. Arkadaşlarımız Greg Berlanti ve Sarah Schechter'e ve Warner Bros.Television'daki herkese harika bir dizi yapmaya yardım ettikleri için teşekkür etmek istiyoruz. 2020-21 listemiz için 'Prodigal Son'ın geri dönmesinden büyük heyecan duyuyoruz .”

    “Prodigal Son”, seri katillerin nasıl düşündüğünü anlamak için bir güç olan bir psikolog Malcolm Bright'ı (Payne) takip ediyor. Aynı zamanda babası en iyi ceza psikoloğu ve cinayet uzmanı. Dehasını, manipülatif annesi Jessica Whitly (Young) ve görünüşte normal kız kardeşi Ainsley Whitly (Sage) ile uğraşırken, NYPD Dedektifi Gil Arroyo (Diamond Phillips) için suçları çözmesine yardımcı olmak için kullanıyor. Dizide ayrıca, Perrineau, Frank Harts ve Keiko Agena da rol alıyor. “Prodigal Son” Berlanti Productions tarafından Warner Bros.Televizyon ve Fox Entertainment ile birlikte üretildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top