Hesabım
    Can Yaman ve Özge Gürel'li "Bay Yanlış"tan İlk Detaylar!

    Diziden ilk görsel görücüye çıktı..

    Son dönemin, gerek yakaladığı başarı, gerekse polemikleriyle adından en çok söz ettiren oyuncularından olan Can Yaman ve yine yakın dönemde önemli başarılara imza atan Özge Gürel’in yeniden bir araya geleceği "Bay Yanlış" adlı dizinin detayları belli olmaya başladı.

    Yapımcılığını Gold Film’in üstleneceği ve yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturacağı dizinin senaryosunu ise Aslı Zengin ve Banu Zengin kaleme aldı. Dizi için bir araya gelen başrol oyuncularının olduğu ilk fotoğraflar ise basınla paylaşıldı. 2017 yılında "Dolunay"dizisinde de beraber çalışan Can Yaman ve Özge Gürel üç sene aradan sonra yine birlikte rol alacak. Daha önceki projede hem kimyaları uyuşan, hem de izleyiciden geçer not alan ikili, Bay Yanlış için çalışmalara başladı ve ilk pozlarını verdi.

    Çekimleri birçok dizi gibi İstanbul’da başlayan romantik komedi türündeki dizinin diğer oyuncuları ise; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe AytaçTaygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimlerden oluşuyor.

    FOX ekranlarında, bu sezon yayınlanması beklenen “Bay Yanlış”ta Can Yaman, zengin olmasına rağmen salaş bir yaşam tarzını benimseyen ve aşka hiç inanmayan bir restoran sahibini oynayacak. Karakterin ismi ise Özgür olarak belirlendi. Özge Gürel ise, yaşadığı kötü ilişkilerden bunalmış, kendi ayakları üzerinde duran ve gerçek aşkı arayan Ezgi karakterine hayat verecek.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top