Hesabım
    Jordan Peele İmzalı "Lovecraft Country"den Fragman!

    Dizi, ırkçılık teması üzerine kurulu olacak.

    HBO, Amerika'nın gerçek hayatta var olan ırksal adaletsizliğini  ve korku kültürünü yan yana ele alacak yeni dizi olan Lovecraft Country için bir fragman yayınladı. Matt Ruff'un kitabına dayanan şov, kayıp babasını (Michael K. Williams) arayan genç Atticus'u (Jonathan Majors) takip edecek. Atticus, bu yolculuğa arkadaşı Letitia (Jurnee Smollett) ve amcası George (Courtney B. Vance)'la birlikte çıkacak.

    Yol boyunca, başta ırkçılık olmak üzere başlarına birçok olumsuz olay gelecek ve bir yerden sonra bu yolculuk bir hayata dönme mücadelesine evrilecek. Dizi, konusu itibarıyla günümüzdeki ırkçılık olaylarına ve ırkçılık karşıtı protestolara denk düşmüş olacak. Farkındalık ve empati açısından bundan daha uygun bir zamanlama sanırız olamazdı. Irkçılığın, Amerika'nın çerçevesine gömülü eski bir canavar olduğunu öne süren bir hikayeye sahip olan Lovecraft Country, yaz sonunda izleyiciyle buluşacak.

    Underground'un yaratıcısı Misha Green diziye liderlik edecek. Get Out ve Us filmlerinin başarılı yönetmeni Jordan Peele ve son olarak Star Wars: Rise of the Skywalker'la çıkan popüler isim J.J. Abrams ise yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Lovecraft Country'nin henüz kesin bir çıkış tarihi yok ama ağustos ayında yayında olması muhtemel görünüyor. Şimdilik, elimizde merak uyandırıcı bir fragman var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top