Hesabım
    The CW, Patrick Dempsey'li İtalyan Dizisi ‘Devils’ı Satın Aldı!

    The CW, uluslararası yapımlara yönelmeyi sürdürüyor

    CW, sonbahar programı için şimdiden uluslararası şovları almaya devam ediyor. Şimdiki yapım, Patrick Dempsey'nin oynadığı Sky Italia orijinal dizisi Devils oldu. Yayıncı, finansal gerilim dizisini NBCUniversal Global Distribution'dan aldı ve Çarşamba günleri saat 20.00'de yayınlamayı planlıyor. 

    Aynı zamanda Grey’s Anatomy hayranları tarafından McDreamy olarak bilinen ve sevilen Dempsey’i, Touchstone Television’da ilk beş sezonda ABC dramasını yöneten CW patronu Mark Pedowitz'le yeniden bir araya getiriyor. Dempsey, Deadline'a geçen yıl yaptığı açıklamada, finansal dünyaya ABD'den daha farklı bir bakış açısıyla uluslararası bir hikaye üzerinden bakmaktan hoşlandığını söyledi ve “Herkes Fransa'dan İtalya'ya kendi projelerini yapıyor ve artık sadece Amerikan pazarını beklemiyorlar. Bu yüzden uluslararası işbirliği yapmaya başlamamız ve görünürlük için bu fırsatları kullanmamız gerçekten önemli. İnanılmaz bir zamandayız ve söylenecek çok hikaye var. Bunun için her ülkeden yapımcılar ve yazarlarla birlikteyiz ”dedi. 

    Dempsey, dizide Alessandro Borghi (Suburra) ve Kasia Smutniak'ın (Loro) yanında yer alıyor. İtalyan tüccar Guido Maria Brera'nın en çok satan romanına dayanan on bölümlük seri, büyük bir ABD bankasının Londra ofisinde, İtalya'nın acımasız Ticaret Başkanı Massimo Ruggero'nun (Borghi) karşılandığı ve bankanın CEO'su Dominic Morgan (Dempsey) tarafından finans dünyasına dahil edildiği çarpık bir düzende geçiyor. Ruggero, Avrupa'yı sarsan kıtalararası bir mali savaşa karıştığında, akıl hocasıyla müttefik olmayı ya da onunla savaşmayı seçmelidir.

    Kitap, 2008'de küresel piyasaları süpüren finansal krizden ilham aldı. dizide ayrıca; Laia Costa, Lars Mikkelsen, Malachi Kirby, Paul Chowdhry, Pia MechlerHarry Michell ve Sallie Harmsen gibi oyuncular yer alıyor. Lux Vide, Orange Studio ve Sky Studios tarafından finanse edilen dizi, geçen ekim ayında Mipcom'da başlatıldı ve 160 bölgeye satıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top