Hesabım
    Digitürk’te Haftanın Öne Çıkan Yapımları!

    Bu hafta Digitürk'te neler var?

    Türkiye'nin en köklü dijital platformlarından Digiturk, her hafta, seçkin içeriklerle abonelerine keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Her yaşa uygun film, dizi ve programlar üreten Digitürk, pandemi sırasında insanların evde daha çok zaman geçirdiği dönemde zengin içerikleriyle yayın akışını sürdürüyor. 

    Digiturk ve beIN CONNECT’te bu haftanın öne çıkan içerikleri ise şöyle;

    The Beatles’sız Bir Dünya “Yesterday” ile beIN MOVIES PREMIERE’de!

    Yönetmenliğini Oscar Ödülü sahibi Danny Boyle’un üstlendiği filmde, Himesh PatelLily James ve Sophia Di Martino başrolleri paylaşıyor. Tüm dünyada bir elektrik arızası yaşanır ve bunun sonucunda The Beatles grubu herkesin hafızasından silinir. Grubu sadece Jack Malik hatırlar ve bunu, hep hayali olan popüler müzisyenlik yolunda araç olarak kullanmayı seçer. “Yesterday”, 7 Haziran Pazar günü saat 21.00’da beIN MOVIES PREMIERE’de!

    Rusya’nın 2020 Oscar Adayı “Uzun Kız” beIN CONNECT’te!

    2.Dünya Savaşı sonrasında, Leningrad’da normal bir hayat kurmaya çabalayan iki genç kadının hikayesini anlatan ve yönetmenliğini Kantemir Balagov’un üstlendiği filmin başrollerini Viktoria MiroshnichenkoVasilisa Perelygina ve Andrey Bykov paylaşıyor. “Uzun Kız” (Dylda) beIN Connect Festival kategorisinde izlenebilir durumda.

    “Küçük Esnaf”, Bol Kahkaha Vaat Ediyor

    Başrollerinde İbrahim BüyükakZeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı “Küçük Esnaf” (Berhudar Sen Misin?) 6 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’da beIN MOVIES TURK’te. Yönetmenliğini ise Bedran Güzel’in yaptığı “Küçük Esnaf“, borçları yüzünden mafyaya bulaşan ve derdi daha fazla belaya giren ama tanıştığı bir kadın yüzünden de hayat toz pembe bakan bir adamın hikayesini anlatıyor.

    “Erkan Can ve Güven Kıraç İle” Hafta içi Her Gün beIN İZ’de!

    Sinema, tiyatro ve TV dünyasının en yetenekli ve saygın oyuncularında Erkan Can ve Güven Kıraç, Selanik’ten Lizbon'a, Budapeşte'den Saraybosna'ya, birçok kenti geziyor ve keşfediyor. Yaşadıklarını da keyifli bir sohbetle izleyicilere aktarıyor. “Erkan Can ve Güven Kıraç İle” hafta içi her gün 22.15’te beIN İZ’de.

    “Elif ile Lezzet Yolculuğu” Her Cumartesi beIN GURME’de!

    Deneyimli Şef Elif Edes Tapan’ın gezerek, yöresel lezzetleri tanıttığı furme programı “Elif ile Lezzet Yolculuğu”, her Cumartesi saat 19.20’de beIN GURME’de.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top