Hesabım
    Sevilen DC Dizisi 'Doom Patrol'un İkinci Sezonundan Fragman

    Eğlenceli kahramanlar geri dönüyor..

    HBO Max, Doom Patrol'ün ikinci sezonu için ilk fragmanı yayınladı. Sıradışı süper kahraman şovu, DC Universe yayın hizmetinde, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından övgüyle karşılandığı 2019 yılında başladı. Dizi, akış platformunun sadece bir bölümden sonra iptal edilen Titans, Harley Quinn ve Swamp Thing'i içeren süper kahraman arşivine katıldı. Doom Patrol, HBO Max'in streaming hizmetine geçiş yapan ve her iki platformda da ikinci sezon bölümlerini yayınlanan tek DC Universe şovu olacak.

    Doom Patrol, dünyanın en tuhaf fenomenlerini araştıran travmatik geçmişlere sahip eklektik bir süper kahraman ekibini takip ediyor. Takım, Robotman/Cliff Steele (Brendan Fraser), Crazy Jane/Jane Morris (Diane Guerrero), Elasti-Woman/Rita Farr (April Bowlby), Negative Man/Larry Trainor (Matt Bomer), Cyborg/Victor Stone (Joivan Wade) ve liderleri Chief/Niles Caulder (Timothy Dalton)'dan oluşuyor. İlk sezon her takım üyesinin sorunlu geçmişini keşfetmeye odaklandı ve uğursuz düşmanları Mr Nobody / Eric Morden (Alan Tudyk)'ı yenmek için birlikte çalıştı. Doom Patrol'ün ilk sezon finali, dizinin ikinci sezonda keşfedebileceği çeşitli yollar oluşturdu ve ucunu açık bıraktı. Özellikle de sondan bir önceki bölüm şovun gerçek kötü adamını ortaya çıkaran bölüm oldu.

    HBO Max tarafından Doom Patrol ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Fragman, hayranlara, yepyeni bir takım problemler ve tehditlerle boğuşurken benzersiz süper kahraman ekibi için neler olduğu hakkında heyecan verici bir bakış sunuyor. Diziden yeni bir poster de görücüye çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top