Hesabım
    'Dark'ın Yeni Sezonundan Altyazılı Resmi Fragman!

    Dark'tan soru işaretlerini gideren yeni fragman..

    Son dönemin en çok sevilen bilim kurgu dizisi olan Dark, zihinleri bir kez daha ve son kez zorlamak için geliyor. Dizinin yayın hayatını sonlandıracağı üçüncü sezondan altyazılı resmi fragman yayınlandı. Son döngü mottosuyla duyurusu bir süredir yapılan son sezonda 60'ar dakikalık 8 bölüm bulunuyor.

    Çekimleri geçtiğimiz yılın yaz aylarında başlayıp, yıl sonunda biten Dark, Berlin ve çevresindeki yerleşim mekanlarından çekildi. Bu sezon senaristliği yine Jantje Friese üstlenirken, yönetmen koltuğunda bir kez daha Baran bo Odar oturuyor. Ödüllü ikili Nikolaus Summerer ve Simone Bär ise kamera arkasındaki görevlerine ve casting seçimlerine devam ettiler. Jantje Friese ve Baran bo Odar, aynı zamanda Quirin Berg, Max Wiedemann ve Lars Gmehling'le birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. 

    Dizinin son sezonunda, Barbara Nüsse, Hans Diehl, Jakob Diehl, Nina Kronjäger, Sammy Scheuritzel ve Axel Werner gibi oyuncular diziye yeni katılırken, Louis Hofmann, Lisa Vicari, Moritz Jahn, Paul Lux, Jördis Triebel, Maja Schöne, Mark Waschke, Andreas Pietschmann, Oliver Masucci ve Karoline Eichhorn aynı rollerini bir kez daha yineleyecekler.

    Netflix'in son sezon için yayınladığı orijinal sinopsise göre dizi, zaman ve mekan kavramlarının ötesine geçerek zihnin sınırlarını zorlayan bir final yapacak. Başka bir dünyaya geçiş yapan Jonas, Winden'ın kendi kaderi için ne anlama geldiğini bulmaya çalışacak. Diğer dünyada kalanlar ise artık sadece zamanı değil mekanı da büken döngüyü bozmanın yollarını arayacak.

    Dark'ın üçüncü ve son sezonu, 27 Haziran 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top