Hesabım
    Amazon, Aksiyon Dizisi 'Hanna'ya Üçüncü Sezon Onayı Verdi

    Dizinin, yaklaşan ikinci sezonundan fragman yayında!

    Hanna”, ikinci sezon için Amazon Prime Video'ya geri dönüyor ve dizinin yeni fragmanı, yine bol heyecan vaat ediyor. Diziyle ilgili haberler bununla sınırlı değil. İkinci sezon fragmanının üzerine, dizinin üçüncü sezon onayı aldığını da belirtelim. İlk sezonu 2019'da yayınlanan dizi, 2011 yılında Joe Wright'ın çektiği aynı adlı filmden uyarlandı.

    İlk sezon sonundaki keşfinin ardından Hanna (Esmé Creed-Miles), benzersiz beceri ve elit eğitime sahip tek kadın olmadığını biliyor. Utrax programı, ölümcül “ikinci aşamaya” ulaşmak üzere olan oldukça yetenekli kursiyerlerden oluşuyor. Meadows tesisine yerleştikten sonra, bu kursiyerler kısıtlamalarını kaldırdı ve dış dünyada yeni bir kimlik olasılığı olduğunu anladılar. Tabii bunun ağır bedelleri olacak. İkinci sezonda Hanna, arkadaşı John Carmichael (Dermot Mulroney) ve ikinci komutanı Leo Garner (Anthony Welsh) tarafından yönetilen Utrax programından arkadaşı Clara'yı (Yasmin Monet Prince) kurtarmaya çalışacak.  Hanna'yı bir zamanlar güvendiği acımasız organizasyondan korumak zorunda olan önceki düşmanı, CIA ajanı Marissa Wiegler (Mireille Enos) beklenmedik beklenmedik bir manevrada bulunur. Hanna, The Meadows'un zor dünyasına daha derinlemesine girerken, Sandy (Áine Rose Daly) ve Jules (Gianna Kiehl) dahil olmak üzere, kendisi gibi olan diğer insanlarla tanışır ve bu tanışıklık, Utrax'ın suikast programını daha çok sorgulamasın sebebiyet verir. 

    Hanna'nın ilk sezonu, 2011 yapımı filmle paralellik gösteriyordu ama şovun ikinci sezonunda hayranları şaşırtmak için bolca fırsat var. İkinci sezon fragmanına göre yine heyecan dorukta ve eğitimlerden sahneler merak uyandırıcı. Üçüncü sezon onayı alan dizinin, ikinci sezonu 2 Temmuz 2020 tarihinde prömiyer yapacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top