Hesabım
    Erkan Can, 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin Kadrosunda!

    BluTV'nin beklenen dizisi Saygı'ya önemli transfer.

    BluTV, Behzat Ç.'den sonra, dizinin fenomenleşen başka bir karakteri olan Ercüment Çözer hakkında da bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Nejat İşler'in karakterini tekrarlayacağı diziye bir usta oyuncu daha eklendi ve okuma provalarından video paylaşıldı. Birçok ödüllü film ve dizide rol alan, ülkenin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Erkan Can, 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin kadrosuna katıldı. 

    SOn dönem orijinal içeriklere ağırlık veren ve bu içeriklerle beğeni toplayan BluTV, yine bir özel yapım olan ‘Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İnter Medya’nın yapımcılığında çekilen dizide, Nejat İşlerBoran Kuzum ve Miray Daner başrollerde yer alırken, Erkan Can da bu isimler arasında katılmış oldu. Dizide Erkan Can’ı Ercüment Çözer’in arkadaşı Yavuz rolünde izleyeceğiz.

    ‘Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi’nin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in yine senaryoya imza attığı dizinin, yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor. Dizide toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı Helen ve Savaş adındaki iki idealist genç ile kesişecek.

    BluTV’nin önümüzdeki yayın döneminde ve muhtemelen sonbahar aylarında yayına sokacağı ‘Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin ekibi ve oyuncuları pandemi sürecinde online toplantılar ve provalarla diziye hazırlandı. Hikaye hakkında bir ilginç not ise; Ercüment Çözer karakterinii ilk defa İstanbul’da görecek olmamız. BluTV, haberin yanı sıra, Erkan Can'ın okuma provasından videoyu da izleyicilerle paylaştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top