Hesabım
    Barry Levinson ve Michael Keaton'dan İddialı Drama!

    "Dopesick", adlı drama 8 bölümlük mini dizi olacak..

    On yıldan fazla bir süre sonra Michael Keaton, Hulu'da “Dopesick” adlı yeni bir dizide başrol oynayarak TV dünyasına geri dönmeye hazırlanıyor. The Hollywood Reporter'a göre Keaton, Danny Strong (“Empire”) tarafından yazılan ve Barry Levinson tarafından yönetilecek olan “Dopesick” dizisinde rol alacak. Seri, ABD'yi tahrip eden mevcut opioid krizine çeşitli açılardan bakacak. Keaton, şefkatle dolu, ancak bir şekilde ilaç şirketleriyle olan ilişkisi nedeniyle krizin içinde yer alan eski bir doktor Samuel Finnix'i oynayacak. “Dopesick”, yazar Beth Macy'nin aynı isimli kitabına dayanıyor.

    Senarist Danny Strong; “Bu hikayeyi Hulu kadar cesur ve cüretkar bir şirketle anlatmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Opioid krizi, zamanımızın en önemli öykülerinden biri ve sadece kurbanlarına saygı göstermekle kalmayıp, savaşan kahramanlara ışık tutacak olmaktan dolayı onur duyuyorum. Yasalar çiğnendi ve birçok yalan söylendi. Sistem bizi başarısızlığa uğrattı ve 'Dopesick' herkese her şeyin nasıl olduğunu gösterecek.” dedi. Fox 21 TV Stüdyoları Başkanı Bert Salke, “Bu ülkede milyonlarca insanın opioid krizinin neden olduğu dehşet verici acıdan muzdarip olduğundan keskin bir şekilde haberdar olsak da, Warren Littlefield bize Beth Macy'nin 'Dopesick' kitabını gösterdiğinde şoke olduk. Danny Strong, bu konu hakkında kendi anlatımını hazırlıyordu ve  büyüleyiciydi. Warren ve Danny'nin bu konuda işbirliği yapması bir stüdyo rüyası. Barry Levinson ve Michael Keaton'la birlikte, bu önemli hikayenin önümüzdeki yılın en önemli TV etkinliklerinden biri olacağına inanmak için birçok nedenimiz var.” dedi.

    Keaton, son yıllarda birbirinden önemli ve Oscar adaylıkları bulunan “Birdman”, “The Founder” ve “Spotlight” gibi filmlerdeki rolleri sayesinde tekrar bir çıkış yakaladı. Televizyondaki son önemli çalışması, 2007 yılında çekilen mini dizi “The Company” olmuş, daha sonra konuk oyuncu olarak katıldığı projelerde yer almıştı.  Dizinin yönetmeni, “The Natural”, “Wag the Dog” ve Oscar ödüllü " Rain Man" gibi filmlerle tanınan efsanevi film yönetmeni Barry Levinson. “Dopesick” in Hulu'da ne zaman yayınlanacağıu belli değil ama bu yaratıcı ekip fazlasıyla heyecan verici.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top