Hesabım
    Mark Hamill'in, The Mandalorian'da Gizli Bir Cameosu Olduğu Ortaya Çıktı

    Star Wars hayranlarını şaşırtan haber..

    Mark Hamill'in The Mandalorian'ın ilk sezonunda gizli bir cameosu var. Hamill, ses yeteneklerini yıllardır kullanıyor ve birçok çizgi roman hayranı tarafından bu sebeple de seviliyor. The Last Jedi filminin meşhur Canto Bight segmentindeki küçük bir uzaylı rolü için Rian Johnson'la anlaşma yaptılar. Rise of the Skywalker'da ise başka bir uzaylı rolü daha var. Yani, Mark Hamill'in sesini herhangi bir projede duyabiliriz ve bunların bazılarını kaçırabiliriz. Disney + 'ın The Mandalorian dizisinin kamera arkasını anlatan Disney Gallery: The Mandalorian adlı belgesel serisinin Connections adlı final bölümünde, Jon Favreau, Hamill'in ilk sezonun 5. bölümündeki barmen droidini seslendirdiğini açıkça dile getiriyor.

    Mark Hamill, The Mandalorian'daki rolünü bir sır olarak sakladı, bu sürpriz değil, ancak Star Wars hayranlarının onun olduğunu fark etmesi bekleniyordu. Bu küçük seslendirme, Jon Favreau ve Dave Filoni'nin orijinal üçlemeye bir şekilde bağlı kalmasının ve bu durumu koruyacaklarının da bir göstergesi. Hamill'e gelince, muhtemelen şov için her şeyin nasıl çalıştığını görmek adına bir gün sete gelmeyi çok sevdi.

    Disney Gallery: The Mandalorian, ilk sezonun nasıl yaratıldığını ve inanılmaz olduğunu tam olarak göstermek için gerçekten derinlemesine ilerleyen bir yapım. Özel seride Jon Favreau, filmlerin ve TV şovlarının gelecekte nasıl yapılacağı konusunda fikirlerini de paylaştı. Dizilerin arkasına baktığımızda, dizinin her bölümünün previs'te planlandığını, böylece yönetmenlerin tüm sahnelerin canlı aksiyon çekimi yapılmadan önce tam olarak istedikleri gibi olmasını sağladığını da anlattı.

    Mandalorian'ın ikinci sezonu şu anda son kurgu aşamasında. Ekip üyeleri çalışmalarını uzaktan tamamlıyorlar. Jon Favreau ve Disney +, gösterinin bu sonbaharda planlandığı gibi geri döneceğini doğruladı. Dizinin hayranları, yayın tarihinin gelecek yılın başına kadar erteleneceğini varsaydı, bu yüzden gelen onay harika bir haber oldu. İkinci sezonun hikayesi belirsiz ancak, Moff Gideon'la karşılaştıklarında Bebek Yoda ve Din Djarin'den çok daha fazlası olacağını biliyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top