Hesabım
    ‘Dead to Me’, Üçüncü ve Final Sezonu Onayını Aldı

    Dead to Me, üçüncü sezonun ardından yayın hayatına veda edecek

    Netflix

    Dead to Me”, Netflix'ten üçüncü ve final sezonu onayı aldı. Haberler, ikinci sezonun mayıs ayında yayınlanmasından yaklaşık iki ay sonra gelmiş oldu. Yenileme ile Netflix, orijinal dizi ve diğer projeler için yaratıcı Liz Feldman'la uzun soluklu bir anlaşma imzaladığını da açıkladı.

    “Dead to Me”nin başrollerinde, Christina ApplegateLinda Cardellini ve James Marsden yer alıyor. Gösteri, kocasını bir cinayete kurban veren ve olayı çözmek için kararlı olan Jen (Applegate) ve son zamanlarda kendi trajik kaybına uğramasına rağmen iyimser bir ruha sahip olan Judy (Cardellini)'nin arkadaşlıkları üzerinden ilerliyor. İki kadın bir destek grubunda buluştuğunda, karşıt kişiliklerine rağmen beklenmedik bir bağ oluştururlar ve dertlerini paylaşmaya başlarlar.

    Feldman, “Başından sonuna kadar, Dead To Me tam olarak yapmak istediğim şov. Bu proje bizim için inanılmaz bir hediye oldu. Keder ve kayıptan yayılan bir hikaye anlatmak beni sanatçı olarak geliştirdi ve insan olarak iyileştirdi. Sonsuza kadar ortaklarıma borçlu olacağım. Christina, Linda ve mükemmel yetenekli yazarlarımız, oyuncu kadromuz ve ekibimize minnettarım. İlk günden itibaren 'Dead To Me' özelliğini desteklediği için Netflix'e teşekkür ederim ve işbirliğimizi sürdürmekten heyecan duyuyorum.” dedi.

    Hem Feldman, hem de Applegate, Jessica Elbaum ve Gloria Sanchez Productions'tan Will Ferrell - Adam McKay ikilisiyle birlikte “Dead to Me” filminin baş yapımcıları. Christie Smith de yönetici yapımcılardan biri. Cardellini ise ortak yapımcı olarak görev yapıyor. CBS Television Studios diziyi üretiyor. “Dead to Me”, şimdiye kadar her iki sezonda da eleştirmenler tarafından iyi karşılandı ve Applegate, ilk sezondaki performansıyla hem Emmy hem de Altın Küre adaylığı kazandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top