Hesabım
    Hilary Swank'li Netflix Dizisi "Away"den Tanıtım Videosu!

    Away, yakında izleyici karşısında olacak.

    Hollywood'un yıldız oyuncularından Hilary Swank'in başrolünde yer aldığı yeni bilim kurgu dizisi Away'den teaser geldi. Fragmanda, ailesini özleyen ve uzay yolculuğu yapmak zorunda olan bir astronotun hikayesine göz atıyoruz.

    Penny Dreadful ve Pure Genius dizileriden hatırladığımız Andrew Hinderaker ve The Path, Refugee, Parenthood gibi yapımlarla tanınan Jessica Goldberg'ün yaratıcısı olduğu Away'in konusu ise şöyle: Away, Mars’a yapılacak olan zorlu bir yolculuk sırasında yaşananları konu ediyor. Amerikalı astronot Emma Green, hayati bir görevle karşı karşıyadır. Genç kadın, Kızıl Gezegen’e yapılacak görevde uluslararası ekibin başına getirilir. Emma, çıkacağı bu tehlikeli yolculuk için ergenlik çağındaki kızını ve kocasını arkasında bırakmak zorunda kalır. Amerikalı astronot Emma Green’e Hilary Swank'ın hayat verdiği dizi Jason Katims ve Matt Reeves’in imzasıyla ekrana taşınıyor.

    Hilary Swank, Away sayesinde Netflix ile bir proje daha yürütmüş oldu. Daha önce de I Am Mother isimli Netflix filmiyle gerilimli bir uzay yolculuğu yapmıştı. Away dizisinin oyuncu kadrosunda Swank'in yanı sıra Josh CharlesTalitha BatemanAto Essandoh gibi isimler bulunuyor. Hilary Swank, filmin başrolü olmasının yanı sıra Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick ve Jeni Mulein ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor.

    Away, 4 Eylül'den itibaren Netflix'te izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top