Hesabım
    Katherine Langford'lu "Cursed" Ekibi Diziyi Anlatıyor!

    Cursed, birkaç gün içerisinde izleyici karşısında olacak!

    Arthur, Merlin ve kılıç efsanesini farklı bir açıdan anlatan "Cursed" dizisi, Netflix'te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix, ekipten birçok ismin konuştuğu bir röportaj videosunu resmi olarak paylaştı. Videoda, Katherine Langford, Gustaf Skarsgard, Frank Miller ve daha birçok isim diziyi anlatıyor.

    Cursed'ün konusu ise şöyle: Cursed, Kral Arthur’un öyküsünde karşımıza çıkan Lady of the Lake karakterinin hikayesini konu ediyor. Genç Nimue’nin kaderinde güçlü Lady of the Lake’e dönüşmek vardır. Genç bir kız olan Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin’i aramaya koyulur. Antik bir kılıcı teslim etmek üzere çıktığı bu yolculukta beklenmedik yol arkadaşı Arthur ile iş birliği yapar. Genç Nimue, Arthur’un da yardımlarıyla zalimliğe karşı cesaretin sembolüne dönüşecektir. Tom Wheeler ve Frank Miller’ın imzasını taşıyan gençlik romanından uyarlanan dizide Nimue karakterine Katherine Langford hayat veriyor.

    Tom Wheeler ve Frank Miller'ın yazarı olduğu, aynı zamanda ikilinin yaratıcısı olduğu grafik romandan uyarlanan Cursed'ün oyuncu kadrosunda 13 Reasons Why ve Knives Out'un yıldızı parlayan oyuncusu Katherine Langford; dizinin güçlü kadın karakterlerinden birine hayat veren Shalom Brune Franklin; Merlin'i canlandıran Vikings yıldızı Gustaf SkarsgardDevon TerrellDaniel SharmanEmily Coates ve Peter Mullan gibi isimler bulunuyor. Dizinin yapımcılığını Cloud Atlas, Sense8 gibi önemli yapımlarda imzası bulunan Alex Boden üstleniyor. Tom Wheeler, Frank Miller ve Leila Gerstein aynı zamanda yürüyücü yapımcı rolünde de bulunuyor.

    Cursed, 17 Temmuz tarihinde Netflix'te olacak. Ayrıca Cursed ekibiyle yaptığımız röportaj da yakında Beyazperde.com'da olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top