Hesabım
    Hakan: Muhafız'ın 4. Sezonundan Kamera Arkası Videosu!

    Final sezonunda yaşananları dizinin ekibi anlatıyor.

    Netflix

    Netflix'in ilk Türk orijinal yapımı Hakan: Muhafız’ın, 4. sezonu yakın zamanda prömiyerini yaptı. Aynı zamanda final sezonu olarak açıklanan dördüncü sezon, her zaman olduğu gibi perde arkasında da yoğun bir çalışmaya ve unutulmaz anılara sebebiyet verdi. Netflix, bunların olduğu, 10 dakikalık bir kamera arkası videosu yayınladı ve dizinin hayranlarıyla paylaştı.

    4. sezonunda yayın hayatına veda edecek olan Hakan: Muhafız'dan yayınlanan video, dizinin başrol oyuncuları ve yapım ekibinin yaşadığı eşsiz deneyimi de gözler önüne seriyor. Bir ilki gerçekleştiren ekip, birçok sürprizi, beklenmedik detayı ve zorlu şartları da beraberinde yaşadı ve bunların önemli bir bölümü yayınlanan video aracılığıyla izleyicilere de aktarıldı.

    Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner ÖlmezOkan Yalabık ve Burçin Terzioğlu yer aldığı fantastik dizi Hakan: Muhafız, yurt dışında da ilgiyle izlendi ve kısa sürede yayınladığı 4 sezonla izleyicileri memnun etmeyi başardı. Tüm sezonlara Netflix Türkiye üzerindn ulaşabileceğiniz dizi, Netflix'in ilk orijinal yerli yapımı olarak her zaman ayrı bir yere sahip olacak. 

    En az dizi kadar keyifli olan videoda, çok sevilen sahnelerin nasıl çekildiğini, başarılı oyuncuların nasıl hazırlandığını ve dizinin oluşumdaki birçok detayı izlemek mümkün. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top