Hesabım
    Mike Flanagan Müjdeyi Verdi: "The Haunting of Bly Manor" Ertelenmeyecek!

    Koronavisür nedeniyle ertelenmesi beklenen diziden iyi haber geldi..

    Netflix'in The Haunting of Hill House'la başlayan korku antolojisi serisinin ikinci sezonu The Haunting of Bly Manor, beklenenin aksine, Koronavirüs pandemisi ertelemesine uğramayacak. The Haunting of Hill House, Ekim 2018'de prömiyerini Netflix'te yaptı ve platformun en iyi işlerinden biri olarak anılmaya başladı. Şubat 2019'da Netflix, The Haunting of Hill House'un başka bir sezonunu sipariş etti ama bir uyarı ekleyerek: Her sezon başka bir perili ev hikayesine odaklanan bir antoloji olacak.

    İkinci sezon, iki yetim çocuğa bakmak için tutulan mürebbiyenin hikayesini anlatıyor. Hem o, hem çocuklar kendilerini doğaüstü tehditlerle karşı karşıya bulacaklar. Senaryo, Henry James'in The Turn of the Screw adlı romanına dayanıyor. Yeni sezon için ilk planlar her zaman 2020 oldu. Elbette pandemi süreci ve yaşananlar bir belirsizliği beraberinde getirdi ve dizinin ertelenmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu. The Witcher ve Stranger Things gibi yüksek profilli yapımların üretimi durdurması bu ihtimali artırmıştı ama müjdeli haber geldi ve yıl bitmeden dizinin yayınlanacağı kesinleşti.

    Üretim kapanmalarının üzerinden birkaç ay geçti ve Flanagan bir kez daha endişelenenler için güncelleme içeren bir açıklama yaptı. CinemaBlend'in ReelBlend podcast'inde gkonuşan Flanagan, "Projenin gecikmesini hiç beklemiyorum. Tüm yapımlar pandemi vurgunu yemeden önce işin çoğunu halletmiştik." dedi. Netflix henüz uygun bir prömiyer tarihi ilan etmedi ve Flanagan, Netflix'ten önce kendi planlarına sahip olduklarını ve ona uyduklarını ilan etti. Yani hayranlar, bu yıl bitmeden yeni sezonu izlemeyi umabilirler.

    Büyük olasılıkla, The Haunting of Bly Manor, bu sonbaharda Cadılar Bayramı günlerinde yayınlanacak. Bu tahmine dayanarak, Netflix'in muhtemelen önümüzdeki ay içinde prömiyer tarihini açıklamasını bekleyebiliriz. İlk sezonda yer alan Victoria Pedretti, Oliver Jackson-CohenHenry Thomas ve Kate Siegel büyük ihtimal The Haunting of Bly Manor'da da yer alacak. Serinin yeni üyeleri arasında T'Nia MillerRahul Kohli ve Amelia Eve bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top