Hesabım
    "Cursed" Ekibi, Diziyi Beyazperde'ye Anlattı!

    Katherine Langford, Gustaf Skarsgard ve ekipten birçok isimle Cursed'ü konuştuk!

    Thomas Wheeler ve Frank Miller'ın yaratıcısı olduğu grafik romandan uyarlanan Netflix dizisi Cursed, bugünden itibaren izleyicileriyle buluşuyor. Bizler de Cursed oyuncu kadrosuyla röportaj yaparak onlara karakterleri ve dizi hakkında merak ettiklerimizi sorduk. Konuştuğumuz oyuncular arasında Katherine Langford, Gustaf Skarsgard, Shalom Brune FranklinDevon Terrell ve Daniel Sharman bulunuyor.

    Cursed ekibine, merak ettiklerimizi sorduk. Netflix yapımı dizi, yıllardır birçok kez ekranlara ve sinemalara aktarılan kılıç efsanesini, Lady of The Lake olarak bilinen Nimue'nin gözünden anlatıyor. Güçlü kadın kahramanlar üzerinden izleyeceğimiz dizi ile birlikte efsanenin fantastik dünyasına adım atıyoruz. Cursed'de baş kahraman olan Nimue'ye Katherine Langford hayat veriyor. Sinema, televizyon ve edebiyat dünyasının yakından tanıdığı Merlin'i ise Gustaf Skarsgard canlandırıyor.

    Cursed'ün konusu ise şöyle: Cursed, Kral Arthur’un öyküsünde karşımıza çıkan Lady of the Lake karakterinin hikayesini konu ediyor. Genç Nimue’nin kaderinde güçlü Lady of the Lake’e dönüşmek vardır. Genç bir kız olan Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin’i aramaya koyulur. Antik bir kılıcı teslim etmek üzere çıktığı bu yolculukta beklenmedik yol arkadaşı Arthur ile iş birliği yapar. Genç Nimue, Arthur’un da yardımlarıyla zalimliğe karşı cesaretin sembolüne dönüşecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top