Hesabım
    Diego Boneta, HBO Max Mini Dizisi ‘Brujo’nun Kadrosunda!

    Meksikalı aktör HBO dizisinde yer alacak..

    Diego Boneta, HBO Max'in üreteceği bir mini dizide yer almak için anlaşma imzaladı. Variety'nin haberine göre, Legendary Television'dan gelen dizinin adı “Brujo” olacak ve hem İngilizce, hem de İspanyolca diyaloglar içerecek. Dizinin hikayesi, kötü şöhretli Adolfo Constanzo'nun gerçek hikayesinden uyarlandı.

    Dizi, Constanzo'nun ünlüler, politikacılar, yüksek rütbeli polis memurları ve güçlü suç aileleriyle olan bağlarıyla kazandığı şöhret ve seri katilliğe giden yolculuğunu anlatacak. Bunları yaparken de ona yakın olan iki kişinin gözünden bir anlatım kullanacak. Boneta, başrolün yanı sıra baş yapımcı olarak da görev yapacak. Şov, Boneta'yı, Netflix'te oynadığı “Luis Miguel: La Serie” adlı yapımdaki birden çok ekip üyesiyle de tekrar bir araya getirecek. Daniel Krauze diziyi kaleme alan isim olurken, Humberto Hinojosa yönetmenliği, Pablo Garcia ise yapımcılığı üstlenecek. 

    “Luis Miguel”,in yanı sıra, Boneta’nın rol aldığı birçok öenmli yapım bulunuyor. Bunların arasında “Scream Queens”, “Pretty Little Liars” ve “Underemployed” yer alıyor. Ayrıca, şu anda Apple'da geliştirilmekte olan “Gato Negro” dizisinde de kendisini izleme fırsatımız olacak. Film tarafında kısa süre önce “Terminator: Dark Fate” de rol aldı ve Paul W.S. Anderson’ın yaklaşmakta olan “Monster Hunt” filminde yer alacak.

    Hinojosa, daha önce Amazon / Peter Blake dizisi “El Candidato”nun yönetmenliğini yaptı ve yeni filmi “No abras la Puerta”nın yapımını tamamladı. Krauze'nin yeni romanı “Tenebra” bu yıl Meksika'da yayınlanırken “El Candidato” üzerinde de çalıştı. “Brujo”, Legendary TV'nin HBO Max'te ilan edilen ikinci projesi. Legendary ayrıca yaklaşan “Dune” filminin yeniden çevrimine eşlik eden “Dune: The Sisterhood” dizisini de üretiyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top