Hesabım
    Digitürk'ten Yeni Komedi Geliyor: "Aile Şirketi"

    Yeni nesil komedi dizisi çok yakında yayında..

    Türkiye'nin en önemli dijital platformlarından olan beIN CONNECT, yeni nesil komedi dizisi ‘Aile Şirketi’yle çok yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Platformun orijinal içeriği olan ve yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği yeni nesil komedi dizisi ‘Aile Şirketi’, eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla çok yakında izleyicisi ile buluşuyor.

    Üye sayısı 1 milyonu aşan Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu olan beIN CONNECT, geniş içerik yelpazesine yerli bir yapımı daha ekliyor. Orijinal yapım, elbette eğlenceli anlar vaat ediyor ve izleyiciyi ekran başına davet ediyor. Dizinin yönetmenliğini Koray Şahin üstlenirken, senaryosunu Murat Kaman kaleme aldı. 25 Film'in yapımcılığına üretilen dizinin oyuncu kadrosunda ise tanınan yüzler Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can SipahiCihan Durmaz ve son dönemin en üretken oyuncularında Müfit Kayacan yer alıyor.

    “Aile Şirketi”, ağustos ayında prömiyer yapacak ve sadece beIN CONNECT ekranlarında olacak. Genel anlatının dışında bir kurguya sahip olacak dizinin bölüm süreleri de ortalama 20 dakika civarında olacak. Aile Şirketi’nde, komedi dalındaki başarılı çalışmalarıyla isim yapan Emrah Kaman hem senarist hem oyuncu olarak yer alacak. 

    Dizi, tamamen birbirlerinden farklı iki kardeşin aynı ofiste çalışmasıyla başlayan komik olaylar üzerinden ilerleyecek. Ofiste, her biri farklı özelliklere sahip birçok karakter de hikayeyi ve komik anları zenginleştirecek. Aile Şirketi'nden fragman ve net gösterim tarihinin yakın zamanda paylaşılması bekleniyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top