Hesabım
    Michone Karakteri, The Walking Dead'e Geri Dönebilir

    Hayranlara müjdeli haber gelmek üzere..

    The Walking Dead, geçen sezon bir başka lider oyunculsunu birini kaybetti. Danai Gurira'nın canlandırdığı Michone karakteri 13. bölümde diziden ayrıldı. Michonne, üçüncü sezondan beri şovla beraberdi ve en popüler karakterlerinden biri olarak uzun yıllar izleyiciyle buluştu. Bu durum hayranları da fazlasıyla üzdü ama bir ihtimal, Michone geri dönebilir!

    Şimdiye kadar, diziden ayrılan bütün karakterlerin sonsuza kadar veda etmediğini ve geri dönebildiğini gördük. Hatta birkaç kez ayrılıp geri gelen karakterler bile oldu. Bu sebeple, söylentilerin aksine Michone bu sene dönmezse bile önümüzdeki yıllar geri gelebilir ve bu durum büyük bir sürpriz olmayacaktır. Aslında, daha önce Scream 5'in geliştirilmekte olduğunu ve Han'ın Fast & Furious 9'da geri döndüğünü söyleyen bazı kaynaklara göre AMC, 12. sezonda Michonne'u geri getirmeyi planlıyor.

    Diziye geri dönen karakterlere baktığımızda bu durum hiç sürpriz olmaz. Lauren Cohan'in geri dönüşünü gördükten sonra da hiçbiri büyük şaşkınlık yaratmayacaktır. Maggie, sezon 10 finaliyle dönmeden önce, 9. sezonun başında belirlenmişti ve kaynaklar bu bilgiye de ulaşmıştı. Benzer şekilde, Gurira 10. sezonun sonlarına doğru ayrıldı ve görünüşe göre 12. sezonda tam zamanlı olarak dönecek. Michonne'u en son, Rick Grimes'i ararken ve hayatta kaldığına dair kanıt bulduktan sonra gördük. Bu, Gurira'nın Andrew Lincoln filmlerinde ya da bunlarla bağlantılı olan bir spin-off mini dizisinde yer alabileceğinin de göstergesi olabilir.

    Bir söylentiye göre, 12. sezon, dizinin son sezonu olacak. Daha sonra film ve bağlı dizi projelerine devam edilecek. Bu sebeple, son sezonda geri getirilebilecek her karakteri bekleyebiliriz. Yaratıcı Robert Kirkman geçtiğimiz günlerde çizgi romanların son sayısından Yargıç Michonne'yi ekrana uyarlamak istediğini dile getirmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top