Hesabım
    HBO, İlk Sezonu Devam Eden "Perry Mason"a İkinci Sezon Onayı Verdi

    Perry Mason, ilk sezonunu tamamlamadan yeni sezon onayını kaptı..

    HBO, Perry Mason'a devam kararı aldı ve birinci sezon finalinden önce, ikinci sezon onayı verdi. Başlangıçta bir mini dizi olarak planlanan dizi, eleştirmenler ve izleyicilerden olumlu eleştiriler almayı başardı. HBO'ya göre ilk bölümü 8 milyon kayıt edilebilen kişiye ulaşan dizinin, bu sebeplerle devam etmesine karar verildi. 

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, “Perry Mason'ın arkasında bulunan son derece yetenekli ekiple çalışmak heyecan verici bir yolculuk. İzleyiciler, her hafta 1930'lardaki Los Angeles'a geri dönmekten hoşlanıyorlar ve şovu, ikinci sezon için tekrar ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

    Mason'ın gelişi, Warner Media'nın HBO Max platformunun yayın hayatına başladığı günlere denk geldi. Bu nedenle dizinin reklamını yapmak için çok büyük fırsatları oldu. Dizinin yürütücü yapımcıları arasında meşhur isimler Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones ve Timothy Van Patten bulunuyor. Bu isimler sayesinde dizinin ve HBO Max'in reklamı da beklenenden daha etkili gerçekleşmiş oldu.

    Aynı isimdeki ünlü Raymond Burr draması gibi, şimdiki Perry Mason da Erle Stanley Gardner romanlarının karakterine dayanıyor. Hikaye, Mason'ın 1957-66 CBS serisinde bilinen savunma avukatı haline gelmeden öncesinde gerçekleşiyor. Perry Mason, bu versiyonda, Fransa'daki savaş tecrübesi ve kırık bir evlilikten muzdarip olan, kiralık bir özel dedektif olarak karşımıza çıkıyor. Dizide Emmy ödüllü Matthew Rhys, Mason olarak yer alırken, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea WhighamTatiana Maslany ve John Lithgow diğer oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top