Hesabım
    Stanley Tucci, Alejandro Amenabar'ın Yeni Dizisinin Kadrosunda

    "La Fortuna" adlı dizi AMC ve Moviestar Plus yapımı olacak.

    Akademi Ödülü adayı başarılı oyuncu Stanley Tucci (“The Lovely Bones”, “Spotlight”), AMC Studios ve İspanya'nın Movistar Plus şirketinden gelen, altı bölümden oluşan macera gerilim dizisi “La Fortuna”da korsan bir hazine avcısı olarak rol alacak. Ünlü yönetmen Alejandro Amenabar'ın da yer aldığı proje, bugüne kadar İspanya'dan gelecek en iddialı drama dizilerinden biri anlamına geliyor.

    AMC Studios'u İspanya'nın en büyük içerik yatırımcısı Movistar Plus'la birleştiren “La Fortuna” adlı dizi, “The Sea Inside”la Akademi Ödülü kazanan ve “The Others”ın da yönetmeni olan Alejandro Amenábar tarafından çekilecek. Şimdi resmi bir unvanı olan gerilim, İspanyol kamu yayıncısı Rtve'nin “A Different View” gibi birçok TV dizisinde yer alan Álvaro Mel ve Netflix'in “Cable Girls” dizisinin İspanyol yıldızı Ana Polvorosa'yı başrollerde bir araya getirecek.

    Tucci, Atlantik Okyanusu'nun dibinde, tarihteki en büyük gemi enkazı taşımayı hedefleyen maceracı Frank Wild rolünü üstlenecek. Uluslararası kadroda, İspanyol diplomat Alex Ventura rolüyle Alvaro Mel, İspanya'nın hazinesini geri kazanma girişimine yardımcı olan avukat olarak “The Wire” yıldızı Clarke Peters, kısa süre önce “Years and Years”da iddialı bir muhasebeciyi oynayan T’Nia Miller yer alacak. Ayrıca, Amenábar'ın son hit filmi “While at War” filminin yıldızı Karra ElejaldeManolo Solo (“The Fury of a Patient Man”), Blanca Portillo (“Volver”) ve Pedro Casablanc (“Pain and Glory”) ana kadroda yer alıyor.

    Dizi, ağustos ayından itibaren Madrid, Cadiz, Zaragoza, Galiçya ve Bask Bölgesi'nde, 2021 yılı tamamlanmadan önce çekilecek. Amenábar, bugüne kadarki en büyük prodüksiyonuyla ilgili ilk yorumlarını paylaştı ve “Bu günlerde böyle bir dizi çekmek, tüm ekibimizin muazzam bir coşku ve sorumlulukla üstlendiği büyük bir meydan okuma. “La Fortuna” temelde iyimserlik ve savaşma arzusuyla ilgili. Alex Ventura’nın yolculuğu da bizim için referans oldu. Tamamen başarılı olmayı hedefliyoruz ancak, her şeyden önce izleyiciye gelecek yıl sıkı bir heyecan ve eğlence dozu sunmayı umuyoruz ”dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top