Hesabım
    La Casa De Papel, Beşinci ve Final Sezonu Onayı Aldı!

    Soygun, beşinci sezonla sona eriyor..

    Netflix, platformun en başarılı İspanyol dizisi La Casa de Papel'in beşinci ve final sezonu onayı aldığını cuma günü “Soygun sona eriyor” mottosuyla duyurdu. Çekimler yakında İspanya, Danimarka ve Portekiz'de başlayacak. Oyuncu kadrosuna “Narcos” ve “Sense8” dizilerinden tanınan aktör Miguel Ángel Silvestre ve en son Movistar Plus'ın en çok izlenen orijinal dizisi “The Invisible Line”da izlediğimiz Patrick Criado katıldı.  Ursula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesör), Itziar Ituño (Lizbon) ve Pedro Alonso (Berlin) aynı rollerini yine üstlenecek.

    Yaratıcı ve şovmen Alex Pina, “Neredeyse bir yılı grubun nasıl parçalanacağını düşünerek geçirdik. Profesörü tekrar nasıl adapte edeceğimizi planladık. Birçok karakter için geri dönüşü olmayan durumlara girdik. Sonuç olarak "La Casa de Papel"in finaline geldik. Savaş, en uç ve vahşi seviyelerine ulaşacak ve aynı zamanda en destansı ve heyecan verici sezon." dedi.

    Jesús Colmenar, Pina ile yapımcı ve showrunner olarak çalışmasına ek olarak baş yönetmenlik görevini de üstlenecek. Cristina López Ferraz ise bir kez daha yapımcı rolünü üstlenecek. Javier Gómez Santander, Migue Amodeo ve Esther Martínez-Lobato ile birlikte yazar ve ortak yapımcı olacak. Düzenli yönetmenler Jesús Colmenar, Koldo Serra ve Álex Rodrigo yeniden kamera arkasında yer alacak.

    Netflix’in en çok izlenen İngilizce olmayan dizisi olan La Casa de Papel, her sezon üzerine koyarak izleyici kitlesini genişletti. Özellikle Türkiye, dizinin en çok izlendiği ülkelerin başında geliyor. İlk iki sezon 2017'de yayınlandıktan sonra 2018'i boş geçiren dizi, daha sonra ara vermeden yayınladı. 5. sezonun, pandemi sebebiyle bir değişiklik olmazsa, 2021 yılının sonbahar aylarında yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top