Hesabım
    "The Boys"un İkinci Sezonundan Yeni Fragman!

    Süper kahramanlar intikam için geri dönüyor!

    Garth Ennis ve Darick Robertson'un çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys'un ikinci sezonu için sayılı günler kala final fragmanı da yayınlandı. Yeni sezon 4 Eylül 2020'de başlayacak ve ilk üç bölüm aynı gün yayınlanacak. Daha sonra, kalan bölümler her hafta normal akışta yayınlanacak ve 9 Ekim 2020'de sezon sona erecek. 

    Süper kahramanların kendilerine has özelliklerini ve sahip oldukları özel güçleri kötüye kullandığı bir evrende geçen fantastik komedi, kendilerine The Boys adını veren bir grubun hikayesini anlatıyor. Yozlaşmış bir evrende, güçlerini kötüye kullanan süper kahramanları imha etmeye adayan grup, bol aksiyonlu ve eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor.  Eric Kripke’nin yaratıcısı olduğu dizinin dizinin yürütücü yapımcıları başka projelerde de beraber çalışmış olan Evan Goldberg ve Seth Rogen. İlk sezonu geçen yaz görücüye çıkan dizinin yeni sezonu bu kez eylül ayında izleyiciyle buluşacak. 

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Karl UrbanJack QuaidAntony StarrErin MoriartyDominique McElligottJessie T. UsherLaz AlonsoChace CrawfordTomer CaponKaren Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Giancarlo Esposito sezon ikide geri dönüyor. Aya CashClaudia Doumit ve Goran Visnjiç ise yeni sezonda kadroya dahil olan isimler olarak öne çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top