Hesabım
    Freeform, Fantastik Dizi ‘Siren’i, Üçüncü Sezon Sonunda İptal Etti

    Siren'in TV macerası üç sezon sürdü..

    Siren” Freeform'daki üç sezonunun ardından iptal edildi. Haber, mayıs sonunda yayınlanan üçüncü sezon finalinden yaklaşık iki ay sonra gelmiş oldu. Dizide Eline Powell, bir balıkçı tarafından yanlışlıkla yakalanan kız kardeşini aramak için karaya çıkan gizemli bir genç kadın olan (bir deniz kızı) Ryn Fisher'ı canlandırdı. Dizide ayrıca, Rena Owen, Alex RoeFola Evans-Akingbola ve Ian Verdun rol aldı.

    Siren, Eric Wald ve Dean White tarafından oluşturuldu. Dizinin yapımcılığını Emily Whitesell ve Wald üstlenirken, Whitesell showrunner olarak çalıştı. Gösteri, ilk sezonunda yüksek reyting sonuçları elde etti ve bölümler rutin olarak yaklaşık 1,5 milyon izleyiciye ulaştı. Gösteri aynı zamanda ikinci sezonunda en çok izlenen Freeform orijinal dizisi oldu. Reytingler son sezonda düşüşe geçse bile, ağdaki en iyi şovlardan biri olarak göze çarptı ve bu karar süpriz olarak değerlendirildi.

    Bu yılın başlarında Freeform, “Everything’s Gonna Be Okay” ve “Motherland: Fort Salem”i yenilediğini duyurmuştu. Platform ayrıca, sosyal mesafenin ortasında buluşma ve ilişkiler hakkında bir mini dizi olan "Love in the Time of Corona"yı yayınlamaya hazırlanıyor.

    Diğer mevcut Freeform orijinalleri arasında “The Bold Type” ve “Grown-ish” bulunuyor. Bu şovların her ikisinin de şu anki sezonları Koronavirüs pandemisi tarafından kesintiye uğradı. “The Bold Type” haziran ayında dördüncü sezonuna tekrar başladı. “Grown-ish” ise gelecek yıl üçüncü sezonunu yayınlayacak. Daha önce duyurulmuş olan ve Olivia Holt'un oynadığı “Cruel Summer” dizisi ise 2021'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top