Hesabım
    Elle Fanning, Hulu Dizisi ‘The Girl From Plainville’in Başrolünde!

    Fanning ve Hulu, bir kez daha güçlerini birleştirecek.

    "The Great" adlı dramadaki "Catherine the Great" rolüyle eleştirmenlerin beğenisini kazanan Elle Fanning, yakında yayınlanacak olan mini drama dizisi “The Girl From Plainville” için Hulu ile yeniden bir araya gelecek. Güçlerini yeniden birleştiren Hulu ve Fanning, The Great'le övgü dolu eleşritiler ve izleyici beğenisi kazanmıştı.

    "The Girl From Plainville", Jesse Barron’un, kaynak materyalle aynı adı taşıyan Esquire makalesinden uyarlanacak. Şov, Haziran 2017'de tartışmalı bir "mesajlaşma-intihar" vakasında, istemsizce adam öldürmekten suçlu bulunan Michelle Carter'ın gerçek hayat hikayesinden ilham alıyor. Hulu dizisi, Carter ve 18 yaşındaki Conrad Roy III arasındaki ilişkiye, ölümüne neden olan olaylara ve Carter'ın tartışmalı mahkumiyetine odaklanacak.

    "The Girl From Plainville"in baş yapımcılığını Liz Hannah ("The Post") ve Patrick Macmanus ("Dr. Death") yapacak. Fanning ayrıca gösterinin yürütücü yapımcılığını Echo Lake'den Brittany Kahan Ward'la birlikte yapacak. Vaka, daha önce Hulu serisinin yapımcılarına danışmanlık yapacak olan Barron ve Erin Lee Carr'ın yönettiği HBO belgeseli “I Love You, Now Die”da incelenmişti ve Kelly Funke Macmanus'un Littleton Road Productions'ı tarafından üretilmişti.

    Dizi, Hulu'daki diğer başarılı mini dizilerin arasına katılıyor. Bunlar arasında, "Little Fires Everywhere", "Mrs. America", "Catch-22" ve "The Act" bulunuyor. Platform, kısa bir süre önce, yakında çıkacak olan “Nine Perfect Strangers” dizisini de iddalı bir kadroyla duyurdu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top