Hesabım
    ‘Avatar: The Last Airbender’ın Yaratıcıları, Netflix Projesinden Ayrıldı!

    Michael Dante DiMartino and Bryan Konietzko'nun sürpriz ayrılığı hayranları üzdü

    Avatar: The Last Airbender” yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko artık Netflix'te planlanan live-action uyarlamasına dahil değil. DiMartino, çarşamba sabahı erken saatlerde web sitesinde yayınladığı açık bir mektupta "Çoğunuz benden Avatar'ın Netflix serisiyle ilgili güncellemeleri soruyorsunuz. Sonunda size artık projeye dahil olmadığımı söyleyebilirim. Bu yılın haziran ayında, iki yıllık geliştirme çalışmasının ardından Bryan Konietzko ve ben prodüksiyondan ayrılma konusunda zor bir karar verdik." dedi.

    DiMartino, kendisi ve Konietzko'nun anlaşmayı ilk kez imzaladıklarında Netflix'in şov vizyonu üzerinde onlarla birlikte çalışmaya kararlı olduğunu söyledi. DiMartino mektuba şöyle devam etti; "Ne yazık ki işler umduğumuz gibi gitmedi. Yapımlar zorludur. Öngörülemeyen olaylar ortaya çıkar. Planlar değişebilir. Ve kariyerimin başka noktalarında bu şeyler olduğunda, bir Air Nomad gibi olmaya ve adapte olmaya çalışıyorum. Yoluma hangi engel koyulursa koyulsun, akışa devam etmek için elimden geleni yapıyorum ama bir Air Nomad bile kayıplarını azaltma ve yoluna devam etme zamanının geldiğini bilir."

    DiMartino ayrıca, “The Last Airbender”ın Netflix'te yayınlanmasından bu yana artan ilgi ve bu hafta “The Legend of Korra”nın da katılacağı “Avatar” evreninde yer almaya devam edeceğine dair güvence verdi. Yeni projeye dahil olmasa da iyi olacağını umduğunu söyleyen DiMartino, kendi hayal ettikleri şekilde olmayacağını da belirtti. DiMartino, gösterinin karakteri Iroh'dan alıntı yaparak sözlerini bitirdi ve "Bazen hayat bu karanlık tünel gibidir. Tünelin sonundaki ışığı her zaman göremezsiniz, ancak hareket etmeye devam ederseniz daha iyi bir yere geleceksiniz." dedi.

    Proje, Netflix'te hala Nickelodeon, Dan Lin ve Lin’in şirketi Rideback'le birlikte ilerliyor. Çok sevilen Nickelodeon animasyon serisinin canlı aksiyon versiyonu ilk olarak Eylül 2018'de Netflix'te sipariş edildi. Animasyon versiyonu ise Şubat 2005'ten Temmuz 2008'e kadar Nickelodeon'da üç sezon boyunca yayınlandı. Dizi, çok sayıda Annie Ödülü alarak büyük beğeni topladı. Genesis Ödülleri, Primetime Emmy Ödülü ve Peabody Ödülü de kazanan dizinin devamı “Legend of Korra”, 2012-2014 yılları arasında dört sezon yayınlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top