Hesabım
    Ozan Güven, Babil Dizisinden Ayrıldı!

    Kararı, Ay Yapım sosyal medya hesaplarından duyurdu

    Yakın zamanda sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği ve şiddet uyguladığı haberleri çıkan ve bu konuda hakkında dava açılan Ozan Güven, geçtiğimiz sezon oldukça beğeni toplayan Babil dizisinin kadrosunda yer alıyordu. Yeni sezon için sete giren Ay Yapım imzalı dizi için Ozan Güven'in yer almayacağı iddiaları da gündemin ilk sırasında oturmuştu. Beklenen açıklama Ay Yapım'dan geldi ve şirket, kararı sosyal medya hesaplarından duyurdu.

    Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkında yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızıve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla."

    Son günlerde çıkan dedikodulara göre Ozan Güven'in dizide yer almamasına kesin gözüyle bakılıyordu. Yakın zamanda, Güven'in canlandırdığı Egemen rolü için gerekli açıklamanın yapılması bekleniyor. Karakterin diziden çıkarılması ya da başka oyuncuyla devam edilmesi konusu birkaç gün içinde netlik kazanacak. Babil dizisinde Ozan Güven dışında, Halit Ergenç, Aslı EnverBirce Akalay ve Nur Fettahoğlu yer alıyor. Dizinin tanıtım çekimleri ise Ozan Güven olmadan yapıldı ve yakın zamanda yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top