Hesabım
    Atiye'nin İkinci Sezonundan Tarih Duyurusu Geldi!

    Netflix, prömiyer tarihini bir videoyla duyurdu.

    2019 yılının son günlerinde prömiyer yapan ve az zaman olmasına rağmen yılın enb çok izlenen yapımlarından biri olan Atiye, ikinci sezonuyla geri dönüyor. Netflix'in, en beğenilen yerli ve orijinal yapımlarından olan Atiye, izleyicilerin büyük ilgisini çekmiş ve ilk sezonuyla geçer not almayı başarmıştı.

    Netflix Türkiye, ikinci sezonun tarih duyurusunu paylaştı ve yeni sezon prömiyerinin 10 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Beren Saat ve Mehmet Günsur’ün yanı sıra, Metin AkdülgerMelisa ŞenolsunBaşak KöklükayaTim SeyfiCivan CanovaMeral Çetinkaya ve ikinci sezonda kadroya dahil olan Senan Kara bulunuyor. 

    Kendini ve geçmişinin izlerini aramak için Göbeklitepe'ye giden, bir yandan da hayatındaki önemli kararları doğru vermeye çalışan Atiye'nin hikayesinin anlatıldığı dizinin üçüncü sezon çalışmaları ise başladı. Üçüncü sezon için kadroya Selma Ergeç'i ekleyen yapım, sete girdi ve dizinin çekimlerine başladı. Yeni bir karar olmazsa, 2021 yılının sonlarına doğru da üçüncü sezonu izlemeyi bekliyoruz.

    Atiye'nin ikinci sezonu, tüm dünyayla aynı anda, 10 Eylül 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top