Hesabım
    "This Is Us", Beşinci Sezonunda Covid-19 Konusuna Değinecek

    Dan Fogelman, izleyici sorularını cevapladı ve gelecek hakkında bilgi verdi

    Deadline Contenders sohbeti sırasında bir izleyici, This Is Us'ın yaklaşan sezonuyla ilgili soruların bir listesini tweetledi. İçerik oluşturucu Dan Fogelman, soruları cevapladı ve en önemli olanları öncelikli olarak yanıtladı. Bir soruda; "Yazarlar günümüzde Covid-19'u ele alacak mı?" diye soruldu ve Fogelman, Twitter'da "Covid, evet. Her şeye doğrudan saldırmaya karar verdik. Yazarlarımızla gurur duyuyoruz." diye cevap verdi.

    Fogelman, cevaplar sırasında Pearson Ailesi'nin salgından nasıl etkileneceği konusunda ayrıntılı bilgi vermedi. Diğer sorulara gelince, Fogelman beşinci sezon yapımının ne zaman başlayacağı veya aile dramasının yeni bölümlerinin NBC'ye ne zaman döneceği konusunda kesin bir tarih olmadığını söyledi. Ayrıca, ülkenin karşı karşıya olduğu güncel olaylara rağmen, gösterinin hala "aynı planlanan sona" doğru ilerlediğini belirtti. Mayıs ayında insanlar, oyuncu Jon Huertas'ın prodüksiyona geri dönme konusundaki sözlerini yanlış yorumladı. Contenders sırasında, dizi yıldızı Sterling K. Brown, canlandırdığı karakter Randall ve kardeşi Kevin (Justin Harley) üzerinden 4. sezon finalini ele aldı. Yeni sezonla ilgili, anneleri Rebecca (Mandy Moore)'yı içeren özel bir anı paylaştı..

    Brown, kardeşler arasındaki ilişkilerden ne beklediğine dair açıklamalarda bulundu ve "İlişki başından beri karmaşıktı. Yo-yo gibi devam edecekler, ayrı ayrı, ve birlikte gelecekler. Gelecekte o noktaya geldiğimizde, akıllarında sahip oldukları farklılıkları bir kenara bırakmak için odaklanabilecekleri başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Ancak, önümüzde iki veya kaç sezon olursa olsun, bu kardeşlerin yıprandığını görmeye devam edeceğimizi ve kendi yollarında kararlı olduklarını düşünüyorum" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top