Hesabım
    'White Lines', İlk Sezon Sonunda İptal Edildi!

    Netflix, bekleneni veremeyen diziyi bitirme kararı aldı

    La Casa de Papel'den tanıdığımız Alex Pina'nın yeni suç-gerilim dizisi 'White Lines', ilk sezonundan sonra Netflix tarafından iptal edildi. İkinci bir sezonun olabileceğine dair söylentiler olsa da, başrol oyuncularından Daniel Mays, 'White Lines'ın tek sezon olduğunu ve Netflix için yapıldığını doğruladı. Mays ayrıca, "dizi esasen bir sezonda sona eriyor ama çok daha fazlası için ileriye dönük bir alan açılmıştı" dedi.

    Dizi, birkaç yıl önce İbiza'da ünlü bir DJ'in ortadan kaybolmasını ve DJ'in ortadan kayboluşunun gerçeğini ortaya çıkarmak için adaya seyahat eden genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Genç kadın, kaybolan DJ'in kız kardeşi ve kardeşine ne olduğunu ortaya çıkarmak için gittiğinde çok daha farklı bir yola giriyor.

    İrlandalı aktörler Barry Ward ve Francis Magee dizide rol alırken, Belfast doğumlu Nick Hamm birçok bölümün yönetmen koltuğunda oturuyor. Dizi ve film puanlama sitesi Rotten Tomatoes seriyi % 63 oranında başarılı bulurken, 'White Lines'a gelen eleştiriler ise tamamen izleyicileri ikiye bölmüş durumdaydı. 

    Yine de heyecanlı bir sezon ve etkileyici müzikler uzun bir süre Netflix semalarında yeni izleyicileri bekliyor olacak ve gizemli suç hikayelerini sevenleri memnun etmeyi başaracaktır. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer aldı: Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty), Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) ve Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top