Hesabım
    "Atiye"nin 2. Sezonundan Fragman!

    Netflix yapımı Atiye'den beklenen fragman geldi.

    Netflix'in hazırladığı Türk dizisi Atiye'nin ikinci sezonundan fragman geldi. Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrolünü üstlendiği dizinin yeni sezonunda, geçtiğimiz sezonda yaşananları kimsenin hatırlamadığını ve Atiye'nin tek başına herkesi uyandırmaya çalıştığını görüyoruz. Yeni sezonda tüm dengeler değişecek ve daha zorlu bir yolculuk bizleri bekleyecek gibi görünüyor.

    Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan Atiye dizisi, genç ve güzel bir ressam olan Atiye adındaki bir kadının mistik hikayesini konu ediyor. İlk sezonda öğrendiklerimize göre Atiye'nin soyunda kadınlardan geçen bir güç bulunuyor. Genç kadın kendi gücünü keşfederken yoluna çıkan engelleri aşmaya çalışıyor. Geçtiğimiz sezon, geçmişin kapıları aralanmış ve geçmişle gelecek iç içe geçmişti. Ama bu sezon geçmişin kapısı kapanabilir ve yepyeni, daha zorlu bir sayfa açılabilir gibi görünüyor. 2. sezonda, Atiye'nin hayatında önemi olan insanlar Atiye'yi tanımayacaklar. İlk sezonda hayatını kaybeden kız kardeşi Cansu, yeniden yaşıyor olacak. En önemlisi de Atiye'nin gücüne kaynak olan Göbeklitepe var olmamış olacaktır.

    Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye'nin oyuncu kadrosunda Metin AkdülgerMelisa ŞenolsunBaşak KöklükayaTim SeyfiCivan CanovaHazal Türesan ve Meral Çetinkaya gibi isimler bulunuyor. Netflix'in yaptığı duyuruya göre Atiye dizisi 10 Eylül 2020 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top